آموزش فناوری لیدار و کاربردهای آن در مهندسی عمران

در چند دهه گذشته فناوری‌های مبتنی بر لیزر بیش‌ازپیش توسعه‌یافته و در اختیار عموم قرار گرفته است. لیدار یکی از فناوری‌های مبتنی بر لیزر است که در جامعه مهندسی جهت تهیه نقشه‌های دقیق مورداستفاده قرار ...

1 (1 امتیاز)
31 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

بررسی مزایا و معایب فناوری لیدار

کاربردهای فناوری لیدار در علوم محیطی

کاربردهای فناوری لیدار در مهندسی عمران

بیان مفاهیم و اصول بنیادی فناوری لیدار

سامانه ها و شرکت های فعال در زمینه لیدار

بررسی نرم افزارهای موجود در زمینه پردازش ابر نقاط

محتوای دوره

3 فصل 13 جلسه 4 ساعت ویدیو
آشنایی اجمالی با دوره و مدرس
مفاهیم مرتبط با سامانه لیدار، مزایا و معایب
کاربردهای لیدار در علوم مختلف

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

در چند دهه گذشته فناوری‌های مبتنی بر لیزر بیش‌ازپیش توسعه‌یافته و در اختیار عموم قرار گرفته است. لیدار یکی از فناوری‌های مبتنی بر لیزر است که در جامعه مهندسی جهت تهیه نقشه‌های دقیق مورداستفاده قرار گرفته است.

لیدار به دلایل مختلف از جمله دقت و صحت بالا مشاهدات در علوم مختلف گسترش‌یافته است و به نظر می‌رسد این فناوری در آینده نزدیک در اختیار عموم مردم قرار گیرد. در این دوره قصد داریم فناوری لیدار را معرفی کنیم. همچنین، مفاهیم و اصول بنیادی آن ارائه خواهد شد. در نهایت کاربردهای این فناوری در علوم محیطی و مهندسی عمران شرح داده می‌شود. 

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

1

از مجموع 1 امتیاز

1 نظر

1 سال پیش

خیلی عجیبه !!!!نوشته شده 4 ساعت ویدیو آموزشی هست ولی کلا یه 35 دقیقه و یه 40 دقیقه بود !!! دروغ نوشتن برای سایتی مثل مکتب خونه واقعا زشته

یاسین نجمی

یاسین نجمی

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

میلاد جانعلی پور
میلاد جانعلی پور
1 دوره
31 دانشجو

میلاد جانعلی پور دارای مدرک دکتری مهندسی عمران، نقشه‌برداری گرایش سنجش‌ازدور از دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر الدین طوسی است. تخصص اصلی ایشان پردازش تصاویر ماهواره‌ای و هوایی جهت استخراج اطلاعات است. در حال حاضر عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه هوافضا است و ازنقطه‌نظر آموزش، بیش از 10 سال سابقه آموزش در دانشگاه دولتی و آزاد کشور را دارا است. از نظر پژوهشی، بیش از 50 مقاله علمی معتبر داخلی و خارجی دارد. همچنین، با بیش از 20 مجله داخلی و خارجی به‌عنوان داور و دبیر تخصصی همکاری داشته است.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.