در این دوره، سه مورد از پرکاربردترین ابزارها در زمینهی هوش مصنوعی، شامل: بهینهسازی با الگوریتم ژنتیک، شبکههای عصبی و موتورهای استنتاج فازی، ارائه شده است. یادگیری این سه ابزار، در درک مفاهیم هوشمندسازی بسیار موثر است. همچنین این سه ابزار، بسیار در تعامل با سایر ابزارهای هوشمندسازی و تخصصی مانند: پردازش تصویر، یادگیری عمیق، دادهکاوی و ...، به کار گرفته میشوند.
در این دوره، سعی شده تا این سه ابزار، از سطوح ابتدایی و تعاریف پایه تا به کارگیری در استفادهی مستقیم در مسائل، با استفاده از جعبهابزارهای خود، در نرمافزار متلب، آموزش داده شوند.
همچنین، برای بهبود سطح کیفی و ایجاد تعامل در امر یادگیری، کوئیزها، پروژهها و تالارهای گفتگو، برای دوره، پیشبینی شده است.
تیم پشتیبانی نیز درصدد است تا تمامی مواردی که در بهبود مسائل آموزشی و اداری نقش دارد را مدنظر قرار داده و راحتترین مسیر را برای علاقهمندان به کسب دانش، فراهم آورد.
معین سلیمی دانشآموخته کارشناسی رشته مهندسی مکانیک در طراحی جامدات و معدل برتر کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (طراحی کاربردی) از دانشگاه گیلان است. وی مسلط به آموزش مباحث مختلف در زمینههای مرتبط با مهندسی مکانیک از جمله تحلیل المان محدود، تفاضلات محدود، دینامیک سیالات محاسباتی، ارتعاشات و کنترل سیستمهای دینامیکی و مباحث مرتبط با هوش مصنوعی از جمله خوشهبندی، شناسایی الگو، روشهای بهینهسازی، شبکههای عصبی و منطق فازی، پردازش سیگنال و تصویر و سایر زمینهها مانند تحلیل سازهها تحت زلزله، شبکههای مش بیسیم، پردازش گامهای موسیقی، طراحی سیستمهای هوشمند در تشخیص بیماریهای خونی، روشهای نوین ریاضی مبتنی بر هوش مصنوعی در حل معادلات دیفرانسیل، حل معادلات با مشتقات جزئی، انرژی پتانسیل در کربنهای نانوتیوب، طراحی سدهای قوسی و ... با استفاده از نرم افزار Matlab میباشد. ایشان آشنایی مناسبی با زبانهای برنامهنویسی جاوا، اندروید و C نیز دارند. حوزههای تخصصی فعالیت ایشان شامل موضوع آموزش آکادمیک و مهارتهای کاربردی در زمینههای مهندسی و پروژههای اجرایی در زمینهی مدیریت صنایع گازرسانی و... میباشد.
اطلاعات بیشترروشهای هوش مصنوعی، معمولاً دارای اصول و مفاهیمی هستند که از طبیعت و انسان الگوبرداری شده است. بنابراین، مفاهیمی که دارای پیچیدگیهای ریاضی باشد، نیستند و اغلب به علت ملموس بودن مفاهیم، بسیار قابل درک هستند.
چالش اصلی در موضوع هوش مصنوعی، توانایی پیادهسازی این مفاهیم است. مفاهیمی که به نظر برای ذهن انسان کاملاً بدیهی به نظر میرسد. به عنوان مثال، تشخیص یک چهره در یک تصویر، برای ذهن انسان امری بسیار ساده، اما تعریف الگوریتمی که این کار را در یک دستگاه هوشمند انجام دهد، دارای پیچیدگی است. پس در بحث هوش مصنوعی، این موضوع بسیار مهم است که با نگاهی نو به مسائل، آنچه تا امروز بسیار بدیهی بوده را به شکل عدد و منطق، تغییر ماهیت دهیم.
با این هدف، ابزار اصلی در این مسیر، داشتن دانش مقدماتی در بحث برنامهنویسی با نرمافزار متلب و همچنین استفاده از دید منطقی و محاسباتی بر پدیدههای طبیعی است. در این دوره، از ریاضیات، در حد ریاضی پایه، استفاده میشود.
این دوره طوری طراحی شده است که محتوای آموزشی دوره حول چند پروژه واقعی و کاربردی هستند تا یادگیری دانشجو در طول دوره به کاربردهای عملی تبدیل شود و به این ترتیب بالاترین سطح یادگیری را فراهم نمایند.
شما می توانید از طریق تالار گفتگو با دیگر دانشجویان دوره در ارتباط باشید، شبکه روابط حرفه ای خود را تقویت کنید یا سوالات مرتبط با دوره خود را از دیگر دانشجویان بپرسید.
با قرار گرفتن تمرین ها و آزمون های مختلف در طول دوره، محیطی تعاملی فراهم شده است تا بهره گیری از محتوا و یادگیری بهتر و عمیق تر شود.
در صورت قبولی در دوره، گواهی نامه معتبر دانشگاه صنعتی شریف(مشاهده نمونه گواهی دانشگاه صنعتی شریف) به اسم شما توسط دانشگاه صادر می شود و در اختیار شما قرار می گیرد.
در صورت قبولی در دوره، شما میتوانید با وارد کردن اطلاعات آن در بخش دورههای آموزشی رزومهساز «جاب ویژن»، تایید مهارت خود را در قالب اضافه شدن «مدال مهارت» به روزمه آنلاین خود دریافت نمایید. این مدال علاوه بر ایجاد تمایز در نمایش رزومه شما، باعث بالاتر قرار گرفتن آن در لیست انبوه رزومههای ارسالی به کارفرما شده و بدین ترتیب شانس شما را برای استخدام در سازمانهای موفق و پر متقاضی افزایش میدهد.