سلسله جلسات "جریان" از بهمن ماه 1397 به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با مسائل روز مهندسی برق و علوم مرتبط با آن در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف شروع شدهاند. در هر جلسه یکی ... ادامه
بهزاد رجائی
+ 4 مدرس دیگر
سلسله جلسات "جریان" از بهمن ماه 1397 به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با مسائل روز مهندسی برق و علوم مرتبط با آن در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف شروع شدهاند. در هر جلسه یکی از اساتید دانشکده دربارهی زمینه تخصصی خود، مسائل روز و پیشرفتهای آن یک سخنرانی 45 دقیقهای تا 1 ساعت و نیمه ارائه میکنند. این سخنرانیها شامل فعالیتهای اساتید، رشتههای مرتبط دیگر و چشمانداز و کابردهای آن میشود. امیدواریم این جلسات بستر آشنایی بیشتر دانشجویان با مهندسی برق و علوم مرتبط با آن را فراهم کنند. این جلسات توسط انجمن علمی فرهنگی رسانا و با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی برق برگزار میشوند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 5 امتیاز
1 نظردکتر بهزاد رجائی سلماسی
دانشیار گروه مخابرات دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف
زمینهی تخصصی : الکترومغناطیس، ادوات مغناطیسی، مایکروویو
صفحهی شخصی و اطلاعات بیشتر:
اطلاعات بیشتر
دکتر جواد صالحی
استاد تمام گروه مخابرات دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف
رئیس IEEE ایران (Sep, 2005-2007)
رئیس آزمایشگاه مخابرات نوری، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف
زمینهی تخصصی : سیستمهای مخابرات نوری و بیسیم
صفحهی شخصی و اطلاعات بیشتر:
اطلاعات بیشتر
دکتر محمدرضا پاکروان تحصیلات دوره کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در دانشگاه تهران گذراند. او تحصیلات خود را در دانشکده مهندسی دانشگاه اتاوا (کانادا) در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای رشته مخابرات ادامه داد. فعالیتهای او در طی دوران تحصیل در زمینههای مخابرات بیسیم، مخابرات نوری، پردازش سیگنال و تخمین و مدلسازی کانالهای بیسیم نوری متمرکز بوده است. او در طی دوران تحصیل موفق به کسب 8 جایزه تحصیلی از دولت کانادا و دانشگاه اتاوا گردید و مقالات منتشر شده او در دو مورد به عنوان مقالات برگزیده IEEE جوایز ویژهای دریافت نمودند.
وی در سال 1379 به عضویت هیأت علمی دانشکده برق دانشگاه شریف در آمد و در حال حاضر فعالیتهای خود را با تدریس و تحقیق در این دانشگاه ادامه میدهد و رئیس آزمایشگاه پژوهشی شبکههای مخابرات داده است. او همچنین در زمینه تحقیق، طراحی و ساخت سیستمهای انتقال نوری و شبکههای نسل جدید مخابراتی به فعالیت مشغول است و مدیریت فعالیتهای پژوهشی و صنعتی در جهت طراحی و ساخت این سیستمها و نیز ارائه خدمات مشاورهای در این حوزه را به عهده دارد.
او به عنوان مشاور و عضو کمیتههای تخصصی پژوهشی و صنعتی با معاونت علمی ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای فناوری اطلاعات، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، مرکز صنایع نوین وزارت صنایع، شرکت مدیریت شبکه برق ایران و پژوهشگاه نیرو همکاری داشته و دارد.
از جمله مهمترین جوایز کسب شده توسط ایشان میتواند به جایزه بین المللی Neal Shepherd از انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) در سال 2001 میلادی، دو جایزه بین المللی خوارزمی در سالهای 1392 و 1397و انتخاب توسط فرهنگستان علوم به عنوان مهندس برجسته کشور در حوزه مهندسی برق و کامپیوتر در سال 1396 اشاره نمود.
صفحهی شخصی:
اطلاعات بیشتر
دکتر مهدی فردمنش
استاد تمام گروه الکترونیک و بیوالکتریک دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف
رئیس آزمایشگاه ابررسانا (http://serl.sharif.edu/)
زمینهی تخصصی : ابررسانا، ادوات الکترونیک و بیوالکترونیک
صفحهی شخصی و اطلاعات بیشتر:
اطلاعات بیشتر
دکتر مهران جاهد بیش از دو دهه به پژوهش در زمینه مدلسازی و کنترل سیستمهای بیولوژیکی پرداخته است. در این راستا، برخی از نتایج پژوهشهای نظری او منجر به ساخت ادوات و تجهیزات اندازهگیری و تدوین نرمافزارهای تحلیلی سیگنالهای حیاتی به ویژه سیگنال الکترومایوگرام و نمونههای آزمایشگاهی تجهیزات رانشی و کنترل ادوات، از جمله برای نمونه برداری از بافت، شده است. در این روند، عرصههای دیگری از پژوهش به ویژه مهندسی و علوم اعصاب، و رباتیک در روندهای فوق الذکر، مورد استفاده بنیادی و کاربردی قرار گرفته اند و به ویژه در چند ساله اخیر پدیدههای مختلفی چون روند شناختی "توجه" و "انطباق عصبی یا حسگری" را در مدلسازی و برآورد عملکرد سیستم عصبی مغز شامل شده است. در حال حاضر برخی از پروژههای فعال او در زمینه بهینهسازی سیگنالهای ارسالی و بازگشتی اولتراسوند، مدلسازی رفتار، برآورد و بهبود عارضه وزوز گوش، و عملکرد سیستم موتوری مغز در کنترل حرکات ارادی در حضور عدم قطعیت است.
صفحهی شخصی:
اطلاعات بیشتر