معنای زندگی ما بستگی به نحوه ارتباطمان با فردی دارد که او را بهعنوان پایگاه عاطفی خویش میشناسیم. فرقی ندارد قصدمان دوستی باشد یا ازدواج؛ چون چگونگی مدیریت این ارتباط عاطفی، موفقیت یا شکست آن ...
معنای زندگی ما بستگی به نحوه ارتباطمان با فردی دارد که او را بهعنوان پایگاه عاطفی خویش میشناسیم. فرقی ندارد قصدمان دوستی باشد یا ازدواج؛ چون چگونگی مدیریت این ارتباط عاطفی، موفقیت یا شکست آن را مشخص خواهد کرد! زمانیکه حس کنیم در ارتباطمان امنیت وجود دارد میتوانیم به یکدیگر اعتماد کنیم و هنگامیکه اعتماد به طرفمان داشته باشیم با او صمیمی می شویم!
می بینید درست مثل یک جادهی یک طرفه است! تا زمانیکه یک رابطه امن ایجاد نکنیم نمیتوانیم انتظار داشته باشیم طرفمان احساس صمیمیت کند. بنابراین چیزی که به آن نیاز داریم یک فرد صمیمی نیست! بلکه مدیریت با کفایت یک ارتباط عاطفی برای رسیدن به صمیمیت است.
برای عبور از زندگی یکنواخت امروز، که همه را اسیر خود کردهاست، نیازمند متفاوت دیدن و متفاوت تجربهکردن هستیم. زیرا که اگر محیط دائماً سختتر و پیچیدهتر نشود، سادهتر نخواهد شد. از طرفی هر تغییر در ما مستلزم آموزش است. آموزشی که نهتنها شناخت ما را از دنیا تغییر دهد بلکه تجربه خوشایندی از یادگیری در ما ایجاد کند. تجربهای که به ما بیاموزد چه هستیم و چه ترسها و محدودیتهایی داریم.
حقیقتاً برای زندگی بهتر در محیط پرآشوب این زمانه، نقطه شروع شناخت بهتر خودمان است. بهراستی شما که هستید؟
انسانی متفاوت با دیدگاههای عجیبوغریب، دوستی با احساساتی نامعلوم یا نابغهای با روابط عمومی ضعیف!
هر که هستید باور داریم که خود را آنگونه که باید نشناختهاید، زیرا این شناخت به آموزش نیاز دارد، آموزشی که بهندرت کسی آن را دریافت کردهاست. اطراف ما را انسانهای متفاوتی از دوستان و آشنایان بعضاً غیرقابل تحمل تا غریبههایی کاملاً پیچیده فراگرفتهاست. اگر نگوییم حال و هوای روانی ما تماماً به این آدمها بستگی دارد قطعاً سهم زیادی در خلقوخوی ما دارند. حال باید آنها را متفاوت دید و درک کرد تا بتوان اعصاب و روان خود را در مقابل رفتارها و گفتارهای آنها حفاظت نمود. این حفاظت هم نیاز به آموزش دارد.
هدف آمادهسازی ذهنی افراد برای روبرو شدن با مفاهیم تازهای درباره دیدن شخصیت واقعی خود و دیگران آنگونه که هست و عبور از باورهای محدودکننده ذهنی درباره خود است. با ارائه محتوایی چالشبرانگیز و علمی سعی داریم با استفاده از هوشیاری مخاطبینِ فضای خردمندی و حضور مخاطبین منجر به حرکت و رشد شویم.
هدف آموزش رایگان مدیریت روابط عاطفی ، تمرکز بر ارتباطات فردی است، زیرا هیچ راهی بهتر از حضور در یک رابطه ما را به خودمان نمیشناساند. نحوه ارتباط ما با دیگران برای رسیدن به چه نتیجه و هدفی است؟ آیا این هدف و نتیجه از ابتدا برای خودمان و طرف مقابلمان روشن و آشکار است؟ یا به دنبال هدفی هستیم که آن را مطرح نمیکنیم و یا پنهان میکنیم، این پنهانکاری آگاهانه است یا کاملاً به آن ناهشیار هستیم؟
محتوای این دورهها و آموزشها با رویکرد خاصی از روانشناسی ارائه شدهاست. این رویکردها نگاه تحلیلی به انسان و ساختار روانی دارند و برخلاف رویکردهای عمومیتر راهحل محور نیستند و تمرکز آنها بر شناخت ذات واقعی روان است لذا بهجای دادن ماهی، در این دوره سعی میکنیم ماهیگیری بیاموزیم.
شناخت خود پیشنیازی ندارد و قابلاستفاده برای همه کسانی است که جسارت ارتباط با خود واقعی را دارند...
اطلاعات بیشتر
از مجموع 34 امتیاز
22 نظرنظرات بیشتر
-دیپلم ریاضی و فیزیک (1380)
-کارشناسی اقتصاد ( مدیریت امور گمرکی)، از دانشکده علوم اقتصادی وابسته به وزارت اقتصاد در آن زمان، اکنون زیرمجموعه دانشگاه علامه طباطبایی شدهاست (1385)
-کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات IT ( گرایش مدیریت بانکهای اطلاعاتی )، از دانشگاه مهر البرز (1388)
-کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور (1390)
-کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد واحد رودهن (1391)
-دکترای روانشناسی سلامت، دانشگاه آزاد واحد کرج (1396)
-مدیر گروه رشد و توسعهی روانشناسی در ایران از سال 92 تا کنون
-مدیر عامل اولین تعاونی دانشجویی شماره یک دانشگاه تهران (از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶)
-عضو هیئت مدیره ماهنامهی تخصصی روان بنه به شماره ثبت 80444 از سال 1396 تا کنون
-عضو هیئت مدیره ماهنامهی پیام آرامش به شماره ثبت 85022 از سال 1397 تا کنون
-مدیر مرکز پژوهش و درمان اتیسم از سال 93 تا 95
-عضو شورای سیاستگذاری آکادمی شناختی-رفتاری از سال 1392 تا 1395
-عضو هیئت مدیره بنیاد ملی کودک و نوجوان از سال 1392 تا 1396
-مشاور عالی آکادمی روان درمانی زوج و خانواده از سال 1393 تا 1395
-مشاور مدیر عامل بنیاد فلسفه و روانکاوی از سال 1391 تا کنون
-مدیر اجرایی مجله علمی-پژوهشی توانمندسازی کودکان استثنایی (از سال1395 تا 1397)
-مدیر اجرایی مجله علمی-ترویجی کودکان آهسته گام (از سال 1394 تا 1397)
-عضو هیئت مدیره انتشارات پرنده (حوزه روانشناسی) (از سال 1396 تا کنون)
-مدیر سامانه ملی سنجش روان انجمن علمی کودکان استثنایی ایران (از سال ۱۳۹۲ تا کنون)
-عضو شورای سیاستگذاری مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره احیا زیر نظر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور (از سال ۱۳۹۴ تا کنون)
-عضو هیئت مدیره مجله علمی-پژوهشی Asian psychotherapy (از سال 1394 تا 1396)
اطلاعات بیشتر