00:00 / 00:00
1.8x
1.4x
1.0x
0.7x
HD SD
HD
SD
ثبت‌نام رایگان
  • دسترسی به 8 جلسه نمونه از دوره
  • دسترسی به 8 جلسه نمونه از دوره
  • عضویت در تالار گفت‌وگوی دوره
  • اضافه شدن دوره به پروفایل
دوره کامل
  • دسترسی به تمام قابلیت‌های دوره
  • دسترسی کامل و نامحدود به محتوا
    +
  • گواهی‌نامه دانشگاه صنعتی شریف
  • خدمات تصحیح خودکار
  • پروژه محور
  • تمرین و آزمون
  • تالار گفتگو
  • تسهیل استخدام
389,000 تومان
30% تخفیف
272,300.0 تومان
امکان پرداخت ارزی ‎
00:00 / 00:00
1.8x
1.4x
1.0x
0.7x
HD SD
HD
SD
دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی شریف

آموزش برنامه نویسی با زبان C

دوره‌های مکتب‌پلاس
45 ساعت
86٪ (976 رای)

آموزش برنامه نویسی C 

برنامه‌نویسی C یکی از زبان‌های برنامه نویسی محبوب و قدرتمند است که تعداد زیادی برنامه‌نویس را به سمت خود جذب کرده است. زبان C را می‌توان پدر زبان برنامه‌نویسی ++C و پدربزرگ زبان #C دونست. زبان‌های Java و ++C بر پایه C نوشته و ایجاد شده‌اند.اگر قصد آموزش زبان برنامه نویسی C را دارید، لازم است پیش‌زمینه‌ای از سازوکار حافظه کامپیوتر داشته باشید؛ زیرا این مورد در زبان سی از اهمیت خاصی برخوردار است.

 

زبان c چیست؟

زبان برنامه‌نویسی سی یک زبان همه منظوره، سطح میانی، ساخت یافته و دستوری است. یکی از مزیت‌های زبان C، عدم وابستگی به سخت افزار یا سیستم عامل خاصی است. این زبان لزوماً پیش‌نیازی برای سایر زبان‌ها محسوب نمی‌شود؛ این است که از آنجایی که زبان‌های دیگر باگ‌های خود را تا حد زیادی رفع کرده‌اند و جلوی خطای شما را تا حدود 80٪ گرفته‌اند، قدرت تفکر الگوریتمی و حل مساله را نیز از شما می‌گیرند! در حالی‌ که زبان C این فرصت را برای کدآموز فراهم کرده است که با عمیق‌تر فکر کردن در حین کدنویسی به خاطر ذات این زبان، ذهنی قوی‌تر برای خود بسازد.

 

کاربرد دوره آموزش برنامه نویسی C چیست؟

برنامه نویسی C یک زبان برنامه نویسی عمومی بسیار محبوب، ساده و کاربردی است. C یک زبان برنامه نویسی ساخت‌یافته و مستقل از ماشین است که به طور گسترده برای نوشتن برنامه‌ها و سیستم‌عامل‌های مختلف مانند ویندوز و انجام پروژه‌های سنگین و پیچیده استفاده می‌شود. پایگاه داده Git، oracle، مفسر پایتون و غیره با این زبان نوشته شده‌اند.

بسیاری از افراد معتقدند که زبان سی خدای همه زبان‌های برنامه‌نویسی است. بعضی افراد آن را پایه‌ای برای برنامه‌ نویسی می‌دانند. چرا که اگر با زبان برنامه‌نویسی سی آشنا باشید، یادگیری سایر زبان‌های برنامه‌نویسی که از مفاهیم C استفاده می‌کنند، برایتان بسیار راحت‌تر خواهد بود. 

این که زبان سی را پایه برنامه‌نویسی می‌دانند و بیشتر دانشجویان رشته کامپیوتر به عنوان اولین زبان با آن خاطره دارند، بی‌دلیل نیست. کاربردهای زبان برنامه نویسی C را می‌توانید در سطح گسترده‌ای از جهان از سیستم‌های ساده چراغ‌های زمان‌دار گرفته تا سیستم‌عامل معروفی مانند ویندوز یافت. برای درک بهتر اهمیت یادگیری زبان C به موارد زیر توجه کنید:

  •  برنامه نویسی C در بسیاری از سیستم‌های نهفته یا تعبیه‌شده استفاده می‌شود.
  • از آن برای توسعه اپلیکیشن‌های سیستم استفاده می‌شود.
  • این زبان به طور چشم‌گیری برای توسعه برنامه‌های دسکتاپ بکار می‌رود.
  • اکثر اپلیکیشن‌های Adobe با استفاده از زبان برنامه نویسی C توسعه یافته‌اند.
  • توسعه مرورگرها و افزونه‌های آنان مانند Chromium گوگل با زبان C ساخته شده است.
  • محبوب‌ترین نرم‌افزار پایگاه داده یعنی MySQL و بعضی دیگر از پایگاه‌های داده با این زبان توسعه یافته‌اند.
  • برای توسعه سیستم‌عامل‌هایی مانند ویندوز مایکروسافت، OS X اپل و سیمبین از زبان C استفاده شده است.
  • اگر با اینترنت اشیاء (از تاپ‌ترین فناوری‌های روز دنیا) آشنایی دارید، خوب است بدانید به‌طور گسترده‌ای از زبان C در ساخت اپلیکیشن‌های آن استفاده شده است.

حال که با این زبان مهم و ارزشمند آشنا شدید، خوب است بدانید مکتب‌خونه دوره صفر تا صد آموزش برنامه‌نویسی C را برای شما عزیزان فراهم دیده است. این دوره هیچ پیش‌نیازی ندارد. شما می‌توانید همگام با تدریس استاد، مفاهیم را به طور کامل فرا بگیرید و آن‌ها را در قالب پروژه‌های تعریف شده در هر فصل پیاده کنید.

 

هدف از یادگیری دوره آموزش برنامه نویسی C چیست؟

زبان برنامه نویسی سی پایه شما را در برنامه‌نویسی تقویت می‌کند؛ چرا که این زبان به عنوان زبان پایه برای بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی شناخته شده است. این زبان از مفاهیمی مانند انواع داده‌ها، عملگرها، دستورات کنترل و سایر موارد را در اختیار شما قرار می‌دهد. دانستن این مفاهیم برای شروع برنامه‌نویسی بسیار ضروری است.

برنامه نویسی سی C حوزه کاربردی بسیار گسترده‌ای دارد؛ از ساخت ساده‌ترین برنامه‌ها گرفته تا برنامه‌های بزرگی مانند پایگاه‌های داده و سیستم‌عامل ویندوز، همه با زبان C امکان‌پذیر هستند. C یک زبان برنامه نویسی ساده با اجرای سریع است. مشاغل زیادی برای یک توسعه‌دهنده C در بازار وجود دارد.

ساختار و ویژگی‌های زبان C به گونه‌ای است که آزمایش، نگهداری و رفع باگ را بسیار آسان می‌کند. ویژگی دیگر برنامه نویسی C این است که قابلیت گسترش خود را دارد. برنامه C شامل انواع تابع‌هاست که بخشی از کتابخانه هستند. بنابراین شما می‌توانید ویژگی‌ها و توابع خود را به کتابخانه اضافه کنید تا در زمان نیاز به آن‌ها دسترسی داشته باشید. این ویژگی برنامه نویسی به زبان سی C را راحت می‌کند.

با این تفاسیر اگر به دنبال یک زبان برنامه‌نویسی همه‌منظوره و نسبتا راحت هستید، می‌توانید زبان های برنامه نویسی سی را انتخاب کنید. در این دوره به آموزش زبان C از پایه می‌پردازیم.

 

ویژگی های متمایز دوره آموزش برنامه نویسی C مکتب‌خونه چیست؟

همانطور که می‌دانید برنامه نویسی به زبان C و سایر زبان‌ها را نمی‌توان تنها با آموزش مباحث تئوری فراگرفت. استفاده از آموخته‌ها در پروژه‌ها و درگیر شدن با مباحث اهمیتی بیشتری دارد. دوره آموزش زبان برنامه نویسی C مکتب‌خونه پروژه‌محور است. این بدین معناست که شما در خلال آموزش مباحث مهم، باید پروژه‌های مطرح شده توسط استاد را انجام داده و ارسال کنید.

دوره آموزش زبان c مکتب‌خونه یک دوره آموزشی جامع است که دقیقا از صفر شروع به آموزش برنامه نویسی به زبان C می‌کند. در ابتدای این دوره با مبانی برنامه نویسی و نحوه کار کامپیوتر و حافظه آن آشنا می‌شوید، مفاهیم اولیه را فرا می‌گیرید و رفته رفته وارد مباحث عملی برنامه نویسی C می‌شوید. در خلال آموزش‌های تئوری، مفاهیم برنامه نویسی C به صورت عملی در قالب پروژه‌هایی به شما آموزش داده می‌شود. در هر فصل تعدادی تمرین و پروژه به شما داده می‌شود که حل آن‌ها الزامی است. در پایان هم یک پروژه جامع به زبان برنامه نویسی سی برایتان تعریف شده است که باید در زمان معین بتوانید آن را انجام دهید.

فراهم آوردن یک محیط تعاملی به شما کمک می‌کند که مشکلات خود را با استاد درمیان بگذارید و از او راهنمایی بگیرید. بدین ‌منظور مکتب‌خونه تالار گفتگویی برای شما فراهم آورده است. همچنین با گرفتن نمره 80 از این دوره گواهی‌نامه دانشگاه صنعتی شریف به شما عزیزان اعطا خواهد شد. این گواهی‌نامه باعث تسهیل در استخدام می‌شود.

 

بعد از فراگیری دوره زبان C چه مهارت‌هایی کسب خواهید کرد؟

  • آشنایی با مبانی کامپیوتر و آموزش برنامه ‌نویسی 
  •  آشنایی کامل با مفاهیم برنامه نویسی سی
  • نصب IDE و نرم‌افزارهای موردنیاز برای شروع آموزش زبان C
  • درک کامل انواع متغیرها و تبدیل آن‌ها به یکدیگر
  • یادگیری عبارات ریاضی و نحوه به‌کارگیری آن‌ها در برنامه‌نویسی
  • آشنایی کامل با انواع دستورات شرطی و حلقه‌ها
  • درک کتابخانه‌ها و کار با آن‌ها
  • یادگیری توابع و نحوه استفاده از آن‌ها
  • شناخت آرایه‌ها و اشاره‌گرها و استفاده هم‌زمان از آن‌ها
  • آشنایی با رشته‌ها و ساختارها در زبان c
  •  یادگیری کار با فایل‌ها

 

دوره آموزش برنامه نویسی C مناسب چه کسانی است؟

  • کسانی که قصد دارند از پایه به آموزش زبان سی C بپردازند.
  • کسانی که هیچ پیش‌زمینه‌ای از برنامه‌ نویسی ندارند ولی قصد آموزش زبان سی را دارند.
  • دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر، برق و سایر رشته‌های مرتبط که درس مبانی برنامه‌ نویسی را باید در دانشگاه بگذرانند.
  • کسانی که به ساخت اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های کاربردی علاقه دارند.
  • کسانی که در جستجوی یک زبان همه منظوره هستند تا تمام پروژه‌های خود را بتوانند با آن بنویسند.
  • کسانی که قصد آموزش زبان‌هایی مانند جاوا، C++، C# و غیره دارند.

 

پیشنیازها و نرم‌افزارهای لازم برای فراگیری دورهآموزش برنامه نویسی با زبان C چیست؟

دوره آموزش برنامه‌نویسی C از صفر تا صد برنامه نویسی به زبان C را آموزش می‌دهد. این دوره در ابتدای کار تمام موارد لازم را به شما آموزش می‌دهد. بنابراین آموزش برنامه نویسی C مکتب‌خونه هیچ پیش‌نیازی ندارد و شما می‌توانید از صفر برای یادگیری این زبان ارزشمند اقدام کنید.

برای شروع برنامه نویسی سی ابتدا باید یک محیط برنامه‌نویسی را روی سیستم خود نصب کنید. یک IDE تمام مواردی که برای ایجاد برنامه‌های قابل اجرا مورد نیاز است را دارد. در ابتدای این دوره نحوه نصب و راه‌اندازی IDE به شما آموزش داده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم از نرم‌افزار Code Blocks استفاده کنید. 

سرفصل‌های دوره آموزش برنامه نویسی با زبان C

فصل اول – مقدمه‌ای بر برنامه نویسی
00:22 ساعت
00:22
Combined Shape Created with Sketch. 4 جلسه
بارم:
0%
نمایش جلسات فصل  

یادگیری هر علم جدیدی به مقدمه نیاز دارد. برنامه‌نویسی هم مقدمات خاص خودش را دارد که در ابتدا لازم است با آن آشنا شوید. زبان C با حافظه کامپیوتر سروکار دارد؛ از این رو در این فصل با اجزای کامپیوتر و سازوکار آن‌ها آشنا می‌شوید تا آمادگی آموزش زبان برنامه نویسی C را کسب کنید. پس از آشنایی اولیه با مبانی کامپیوتر با برنامه‌ها و چگونگی نوشتن آن‌ها آشنا می‌شوید.

به طور کل در این فصل با مفاهیم اولیه سیستم عامل و برنامه‌نویسی آشنا می‌شوید.

مقدمات برنامه‌‌نویسی
"11:02
یک گام جلوتر
"02:15
برنامه چگونه نوشته می‌شود؟
"05:01
الگوریتم اشتراک دو مجموعه
"04:40
فصل دوم – نوشتن اولین برنامه
00:09 ساعت
00:09
Combined Shape Created with Sketch. 1 جلسه
بارم:
0%
نمایش جلسات فصل  

اگر احساس می‌کنید برنامه نویسی به زبان C نیاز به نرم‌افزارهای پیچیده و سنگین دارد، اشتباه می‌کنید. برنامه نویسی C را می‌توان با یک ادیتور ساده مانند wordpad و یک کامپایلر انجام داد. برای راحتی کار می‌توانید از محیط‌های برنامه‌نویسی که قابلیت کامپایل کردن را دارد، استفاده کنید. بنابراین در این فصل به شما دانلود و نصب نرم افزار Code Blocks را به شما آموزش می‌دهیم و نوشتن اولین برنامه را آغاز می‌کنیم.

در این فصل با نصب IDE و برنامه ساده‌ی Hello world را می‌نویسید.

Be Ready to write the first program
"09:51
فصل سوم – متغیر ها و مفاهیم اولیه حافظه
01:34 ساعت
00:45
Combined Shape Created with Sketch. 8 جلسه
بارم:
6%
نمایش جلسات فصل  

پایه‌ای‌ترین مباحث در زبان‌های برنامه‌نویسی را می‌توان متغیرهای آن دانست. متغیرها در زبان C در حافظه اصلی کامپیوتر نگهداری می‌شوند. اینجاست که ارتباط زبان برنامه نویسی C و حافظه کامپیوتر را درک می‌کنید. در این فصل علاوه بر معرفی انواع متغیرها به نحوه تعریف آن‌ها در زبان سی می‌پردازیم. سپس با انجام تعدادی عملیات محاسباتی ساده کار با آن‌ها را به شما آموزش می‌دهیم. 

این فصل شامل متغیرها و مفهوم اولیه حافظه می‌باشد و شما با انواع متغیرها در این فصل آشنا می‌شوید.

Variables-1
"07:35
Variables-2
"13:31
Characters
"11:46
Characters
16.7%
     
"04:00
Standard Input and output
"12:50
Circumference and Area

 (الزامی)

20.8%
     
"15:00
Character Number

 (الزامی)

41.7%
     
"15:00
تبدیل کاراکتر

 (الزامی)

20.8%
     
"15:00
فصل چهارم – عبارات ریاضی
00:23 ساعت
00:23
Combined Shape Created with Sketch. 3 جلسه
بارم:
0%
نمایش جلسات فصل  

چهار عمل اصلی ریاضی یعنی جمع، تفریق، ضرب و تقسیم در تمام زبان‌های برنامه‌نویسی انجام می‌شود. برای کار عملیات ریاضی باید با عملگرها و عملوندها آشنا شوید. مهم‌ترین مبحث در عبارات ریاضی دانستن اولویت عملگرهاست. بنابراین در فصل چهارم با انواع عملگرهای حسابی تک عملوند و دو عملوند آشنا شده و چگونگی کار با آن‌ها را فرا می‌گیرید.

در این فصل شما با محاسبات و عملگرها آشنا می‌شوید.

Arithmetics
"07:34
Arithmetics-2
"06:14
Arithmetics-3
"09:58
فصل پنجم – کنترل اجرای برنامه
07:45 ساعت
01:42
Combined Shape Created with Sketch. 17 جلسه
بارم:
10%
نمایش جلسات فصل  

برنامه‌نویسی چیزی جز توالی دستورات مورد نظر شما برای انجام یک عملیات خاص نیست. بدین منظور باید از یک یا چند شرط برای رسیدن به نتیجه مورد نظر و تست برنامه استفاده کرد. ساختارهای تصمیم‌گیری دقیقا به همین منظور طراحی شده‌اند که اجرای برنامه را کنترل می‌کنند. در این فصل از گزاره‌های شرطی ساده شروع می‌کنیم و حالت‌های مختلف آن را بررسی می‌کنیم. انواع گزاره‌های IF، حلقه‌های Whlie و For و کار با سوئیچ‌کیس‌ها را کامل یاد می‌گیرید. در انتهای فصل هم چند تمرین و پروژه قرار داده‌ایم که می‌توانید برای تثبیت و به چالش کشیدن آموخته‌هایتان به آن‌ها پاسخ دهید.

در این فصل با انواع دستورات شرطی و حلقه‌ها آشنا می‌شوید.

if statement-1
"09:15
if statement-2
"19:49
if statement
9.5%
     
"03:00
1-While loop
"08:55
While loop-2
"08:50
While loop-3
"03:33
While loop-4
"07:50
For loop-1
"09:49
For loop-2
"08:52
For loop-3
"11:15
For loop-4
"06:19
Switch-Case
"07:48
Triangular Numbers

 (الزامی)

23.8%
     
"72:00
min and max

 (الزامی)

11.9%
     
"72:00
Khayam Pascal Triangle

 (الزامی)

35.7%
     
"72:00
Same Divisor

 (الزامی)

11.9%
     
"72:00
Star

 (الزامی)

7.1%
     
"72:00
فصل ششم – کتابخانه استاندارد
04:19 ساعت
00:16
Combined Shape Created with Sketch. 3 جلسه
بارم:
2%
نمایش جلسات فصل  

کتابخانه‌ها معمولا شامل کدها و توابعی هستند که توسط سایر برنامه‌نویسان زبان C نوشته شده‌اند و می‌توانید شما هم از آن‌ها در برنامه‌هایتان استفاده کنید. زبان C هم چند تابع کتابخانه‌ای استاندارد دارد که در بعضی از موارد کار شما را راحت می‌کند. درواقع شما لازم نیست همیشه تمام کدهای برنامه‌نویسی را خودتون بنویسید، گاهی می‌توانید از حاصل کدزنی دیگران استفاده کنید. در این فصل چند تابع مهم در کتابخانه استاندارد زبان C را به شما آموزش می‌دهیم.

در این فصل با کتابخانه‌ها و نحوه دستور ورودی و خروجی آشنا می‌شوید.

What is library
"16:23
Library
50.0%
     
"03:00
math.h library

 (الزامی)

50.0%
     
"240:00
فصل هفتم – توابع
05:28 ساعت
01:26
Combined Shape Created with Sketch. 10 جلسه
بارم:
4%
نمایش جلسات فصل  

جذاب‌ترین قسمت برنامه‌نویسی‌ها را می‌توان تابع دانست. تابع‌ها یک بلوک کد هستند که می‌توانیم بارها از آن‌ها استفاده کنیم. به عبارت ساده‌تر، برنامه‌های بزرگ به زیربرنامه‌های کوچکتر تقسیم می‌شوند که به قسمت تابع می‌گوییم. در این صورت مدیریت، ارزیابی و تست برنامه بسیار راحت‌تر از قبل می‌شود. چرا که می‌توانید تابع را بنویسید و در زمان لازم آن را فراخوانی کنید. در این صورت اگر برنامه با خطایی مواجه شد، می‌توانید به راحتی عیب آن را پیدا کرده و همان قسمت را اصلاح کنید. در این فصل تمام نکات لازم در ارتباط با تابع‌ها و چگونگی ساخت و فراخوانی آن‌ها را یاد می‌گیرید.

در این فصل با کاربرد و نحوه استفاده از توابع آشنا می‌شوید.

Function-1
"22:42
Function-۲
"17:30
Function-۳
"12:30
Function-۴
"06:18
Function-۵
"10:48
Function-۶
"16:56
Function
22.2%
     
"02:00
فاکتوریل

 (الزامی)

33.3%
     
"80:00
دنباله فیبوناچی

 (الزامی)

22.2%
     
"80:00
چاپ اعداد

 (الزامی)

22.2%
     
"80:00
فصل هشتم – آرایه‌ها
06:19 ساعت
01:17
Combined Shape Created with Sketch. 10 جلسه
بارم:
4%
نمایش جلسات فصل  

یکی از مفاهیم بسیار مهم و پرکاربرد در برنامه‌نویسی به زبان C آرایه‌ها هستند. آرایه‌ها از تعدادی متغیر هم‌نوع تشکیل شده‌اند. در ابتدای این فصل آرایه‌ها و کاربرد آن‌ها در قالب یک مثال واضح آموزش داده می‌شود. آرایه‌ها کار با داده‌های هم‌نوع و دسترسی به آن‌ها را بسیار راحت می‌کند. چرا که آرایه‌ها متغیرهای مربوط به هم و هم‌نوع را در خانه‌های کنار هم در حافظه ذخیره می‌کنند. دسترسی به هر عنصر آرایه با اندیس‌گذاری امکان‌پذیر است. در این فصل در قالب تمرین‌های متنوع انواع کارهایی که می‌توانید با آرایه‌ها انجام دهید، را به خوبی فرامی‌گیرید.

در این فصل با آرایه‌ها در زبان برنامه‌نویسی C و نحوه استفاده از آن آشنا می‌شوید، همچنین کاربرد آرایه‌های دو بعدی و سه بعدی را نیز می‌بینید.

Array-1
"12:27
Array-2
"08:15
Array-3
"11:01
Array-4
"12:00
Array-5
"19:10
Array-6
"14:40
Array
21.1%
     
"02:00
Bubble Sort

 (الزامی)

26.3%
     
"100:00
Average of Array

 (الزامی)

26.3%
     
"100:00
Decimal to Binary

 (الزامی)

26.3%
     
"100:00
فصل نهم – رشته‌ها
04:44 ساعت
00:44
Combined Shape Created with Sketch. 6 جلسه
بارم:
2%
نمایش جلسات فصل  

نوشتن یک عبارت به عنوان متغیر با انواع متغیرهایی که در فصل دوم به شما آموزش داده می‌شود، امکان‌پذیر نیست. اما دانستید که متغیر char می‌تواند هر نوع کاراکتری را شامل شود. بنابراین اگر آرایه‌ای از کاراکترها بسازید، به راحتی می‌توانید از عبارات متنی داخل برنامه‌های خود استفاده کنید. این نوع متغیرها را رشته می‌گویند. در این فصل با انجام مثال‌های جامع طرز کار با رشته‌ها را آموزش می‌دهیم.

در این فصل کارکردن با رشته‌ها آشنا می‌شوید.

String-1
"16:22
String-2
"15:49
String-3
"12:29
رشته داخلی

 (الزامی)

33.3%
     
"80:00
رشته‌ی palindrome

 (الزامی)

33.3%
     
"80:00
رشته با بزرگترین طول

 (الزامی)

33.3%
     
"80:00
فصل دهم - اشاره‌گرها
00:55 ساعت
00:55
Combined Shape Created with Sketch. 5 جلسه
بارم:
0%
نمایش جلسات فصل  

اشاره‌گرها شاید مزیت زبان C بر سایر زبان‌های برنامه‌نویسی است. اشاره‌گرها به شما کمک می‌کنند که کدهای درست، اصولی و خوانایی به زبان سی بنویسید. علاوه بر این، دید بهتری از سایر زبان‌های برنامه‌نویسی به شما می‌دهد. مفاهیم اشاره‌گرها با مفهوم حافظه ارتباط تنگاتنگی دارد. اگر مفاهیم اولیه را به خوبی یاد بگیرید، کار با اشاره‌گرها خیلی سخت نخواهد بود. از این رو، ابتدا مفهوم حافظه را مرور کرده و سپس به بررسی اشاره‌گرها می‌پردازیم.

در این فصل با اشاره‌گرها و نحوه استفاده همزمان آن با آرایه‌ها آشنا می‌شوید. همچنین نحوه نوشتن برنامه‌های ساختاری را نیز آموزش می‌بینید.

Pointers-1
"12:52
Pointers-2
"11:44
Pointers-3
"07:56
Pointers-4
"08:30
Pointers-5
"14:45
فصل یازدهم - ساختار
00:50 ساعت
00:50
Combined Shape Created with Sketch. 5 جلسه
بارم:
0%
نمایش جلسات فصل  

ساختارها شباهت زیادی به آرایه‌ها دارند. همانطور که می‌دانید آرایه‌ها از داده‌های هم‌نوع ساخته می‌شوند. اما در ساختار شما اجازه دارید انواع داده‌های مختلف را در یک مجموعه قرار دهید. به عنوان مثال می‌توانید اطلاعات یک دانش‌آموز را درون یک ساختار نگه دارید. در این فصل یاد می‌گیرید که چگونه ساختار بسازید، داده‌های مختلف درون آن قرار دهید و به هرکدام از آن‌ها دسترسی پیدا کنید.

در این فصل با ساختارها آشنا می‌شوید.

Struct-1
"17:40
Struct-2
"16:47
Struct-3
"05:17
Struct-4
"05:35
Struct-5
"05:09
فصل دوازدهم – کار با فایل
02:20 ساعت
00:20
Combined Shape Created with Sketch. 3 جلسه
بارم:
25%
نمایش جلسات فصل  

با استفاده از زبان برنامه نویسی C می‌توانید عملیات‌های مختلفی مانند ایجاد، نوشتن، خواندن و بستن را روی فایل‌های مختلف انجام دهید. در فصل دوازدهم خواندن و نوشتن در فایل‌های متنی را به شما آموزش می‌دهیم. انواع فایل‌ها و کار با فایل‌های باینری از دیگر مباحثی است که در این بخش فرامی‌گیرید. این مباحث در قالب مثال‌های عملی آموزش داده می‌شود.

در این فصل با کار با فایل‌ها آشنا می‌شوید.

FileProcessing-1
"10:27
FileProcessing-2
"10:02
لیست دانش‌آموزان

 (الزامی)

100.0%
     
"120:00
فصل سیزدهم - پروژه نهایی
10:00 ساعت
Combined Shape Created with Sketch. 1 جلسه
بارم:
45%
نمایش جلسات فصل  

در فصل نهایی دوره آموزش برنامه نویسی با زبان C یک پروژه برای شما تعریف می‌شود. در این پروژه باید از تمام مباحثی که آموخته‌اید استفاده کنید و خود را به چالش بکشید. درصورتی که مجموع نمرات پروژه نهایی و تمرین‌هایتان به 80 رسید، گواهی‌نامه دانشگاه صنعتی شریف به شما اعطا خواهد شد.

در این فصل پروژه نهایی دوره تعریف شده است.

عملیات ریاضی بر روی دو عدد 50 رقمی

 (الزامی)

100.0%
     
"600:00

تالار گفت‌وگو

استاد دوره
احمد انواری احمد انواری

احمد انواری، فارغ‌التحصیل سمپاد، علامه حلی 3 تهران و دانشجوی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تدریس‌یار دروس مبانی برنامه‌نویسی و معماری کامپیوتر است. ایشان مشارکت در 3 دوره به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان جشنواره لینوکس و نرم‌افزارهای متن باز امیرکبیر و برگزارکننده 2 دوره آموزشی زبان برنامه‌نویسی جاوا در سطوح مبتدی و پیشرفته از طرف انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر را دارند و در حال حاضر در شرکت اسنپ مشغول به فعالیت می‌باشند.

اطلاعات بیشتر
درباره گواهینامه
دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی شریف (اطلاعات بیشتر)
حد نصاب قبولی در دوره:
80.0 نمره
فارغ‌التحصیل شدن در این دوره نیاز به ارسال تمرین‌ها و پروژه‌های الزامی دارد.

پیش‌نیاز‌های دوره آموزش برنامه نویسی با زبان C

 این دوره پیشنیاز ندارد.

ویژگی‌های دوره آموزش برنامه نویسی با زبان C

گواهی‌نامه دانشگاه صنعتی شریف

در صورت قبولی در دوره، گواهی نامه معتبر دانشگاه صنعتی شریف(مشاهده نمونه گواهی دانشگاه صنعتی شریف) به اسم شما توسط دانشگاه صادر می شود و در اختیار شما قرار می گیرد.

خدمات تصحیح خودکار

تمرین‌ها و پروژه‌های شما در این دوره به صورت آنلاین و خودکار ارزیابی شده و‌ در عرض چند دقیقه بازخوردهای آن را دریافت می‌کنید.