تا پایان تخفیف
برای ورود به دنیای فرانت اند ((front end)) نیاز به گذراندن آموزش و یادگیری یک سری مفاهیم برنامه نویسی هستید. دوره آموزش front end مکتب خونه برای این هدف توسط تیمی متخصص و مجرب تهیه ...
آموزش فرانت اند توسعه وب
آموزش HTML
آموزش CSS
آموزش جاوا اسکریپت
این دوره برای تمامی علاقهمندان به برنامه نویسی وب، کاربردی و مفید است و پیشنیاز خاصی ندارد.
برای ورود به دنیای فرانت اند ((front end)) نیاز به گذراندن آموزش و یادگیری یک سری مفاهیم برنامه نویسی هستید. دوره آموزش front end مکتب خونه برای این هدف توسط تیمی متخصص و مجرب تهیه و تدوین شده است.
این دوره از مجموعه دورههای آموزش برنامه نویسی و آموزش طراحی سایت مکتب خونه در ٦٦ ساعت آموزشی در قالب پنج فصل ارائه شده که هر فصل خود حاوی سرفصلهای مختلفی است. در این دوره مباحث CSS، HTML و javaScript پوشش داده شده خواهند شد.
دوره آموزش front end برای تمامی افراد اعم از افراد مبتدی و حرفهای مناسب است. این دوره با هدف یادگیری پروژه محور توسعه فرانت اند تدوین شده و تمام مفاهیم مهم و مقدماتی توسعه فرانت اند از صفر تا صد در آن پوشش داده شده است.
هیچ پیشنیاز خاصی برای دوره آموزش front-end وجود ندارد. همه افراد چه مبتدی و چه حرفهای میتوانند در این دوره آموزش فرانت اند شرکت کنند. تنها پیشنیاز اصلی این دوره توانایی کار با کامپیوتر و سواد کامپیوتری و قدرت جستجوی بالا است.
پس از پایان دوره و در کنار تلاش و کوشش مناسب و شایسته، دانشجویان دوره توانایی ایجاد و پیادهسازی بخش فرانت اند یک وبسایت یا یک پلتفرم را خواهند داشت. این دوره آموزش فرانت اند برای ورود به بازار کار بسیار حائز اهمیت است زیرا در کنار حرفهای بودن و به روز بودن، پروژه محور است.
اگر قصد دارید پروژههای طراحی سایت خود را در بخش فرانت اند پیش ببرید یا در بخش فرانت اند وارد بازار کار شوید، باید از جایی آموزش دیدن را آغاز کنید. این دوره آموزش فرانت اند front end مکتب خونه، به علت اینکه یک دوره مقدماتی تا پیشرفته بهحساب میآید و بهصورت عملی مفاهیم را پوشش داده است، گزینه مناسبی بهحساب میآید. این دوره آموزش front برای برنامه نویسی موبایل و طراحی سایت بسیار دوره مناسبی است زیرا در کنار اینکه یک آموزش کامل فرانت اند است، همچنین قدم به قدم کاربر را با مفاهیم برنامه نویسی فرانت اند آشنا میکند.
امروزه بیشتر کسبوکارها به متخصصین فرانت اند نیازمند هستند، بنابراین یادگیری مفاهیم و مباحث مربوط به این ترند در برنامه نویسی فرصت خوبی برای ورود به بازار کار است.
فرانت اند در مورد بخشی از وبسایت است که شما بهعنوان کاربر میتوانید آن را ببینید و با آن تعامل داشته باشید. قسمت فرانت اند شامل همهچیز از طراحی، ساختار و طرحبندی وبسایت گرفته تا محتوا را شامل خواهد شد. هنگامیکه یک بازدیدکننده جدید روی یک وبسایت یا برنامه کلیک میکند، قسمت فرانت اند اولین برداشت از یک شرکت یا نام تجاری بوده بنابراین طراحی ظاهری کاربرپسند (UX) برای هر وبسایت یا پلتفرمی ضروری است.
چیزهای زیادی برای ساخت قسمت فرانت اند کار میشود، از جمله معماری پایگاه داده، چارچوبها، راهحلهای مقیاس بندی و موارد دیگر که این شامل موارد زیر است:
توسعه وب فرانتاند میتواند شامل وظایف مختلفی باشد. نحوه پیادهسازی این وظایف در دوره آموزش front end مکتب خونه آموزش داده خواهند شد و این شامل وظایف زیر است:
برنامه نویسان فرانت اند از سه فناوری اصلی در توسعه front-end استفاده خواهند کرد.
توسعهدهندگان Front-End از ابزارهای دیگری نیز استفاده میکنند، از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مانند WordPress و Drupal گرفته تا کتابخانهها و چارچوبهایی مانند React، Angular و Vue. کتابخانهها و فریمورکها به شما این امکان را میدهند که از یک طرح اولیه برای ایجاد عناصر وب مانند دکمهها استفاده کرده تا اینکه هر بار یک عنصر جدید ایجاد کنید. در دوره آموزش front end ابزارها و عناصر لازم برای توسعه فرانت اند به کاربران معرفی خواهند شد.
اگرچه در شرکتها تفاوتهایی برای وظایف توسعه دهنده فرانت اند وجود دارد، بهطورکلی میتوانید انتظار داشته باشید که نقش توسعهدهنده فرانت اند در طراحی وبسایت شامل برخی یا همه موارد زیر باشد:
در دوره آموزش front end نقش توسعهدهندگان فرانت اند به خوبی توضیح داده شده است. اکثر توسعهدهندگان و مهندسان Front-End با گروههای تجربه کاربری (UX) هماهنگ میشوند. این افراد جمعیتشناسی هدف وبسایت و نحوه تعامل کاربران با آن را تعیین میکنند. طراحی گرافیکی یکی دیگر از بخشهای مهم بخش فرانت اند است. این شامل فونتها و رنگها بوده و تضمین میکند که طراحی وب سایت با شرکت و محصولی که برنامه وب برای آن است مطابقت دارد.
توسعهدهندگان Front-End با بخشهای مختلف هماهنگ میکنند تا اطمینان حاصل کنند که برنامههای کاربردی وب در همه مرورگرها و اندازههای صفحهنمایش از جمله تلفن همراه و تبلت کار میکنند. آنها همچنین ممکن است در طول توسعه از این بخشها بازخورد دریافت کنند، بنابراین آنها باید بتوانند بازخوردهای افراد مختلف با دیدگاهها و اولویتهای مختلف را در نظر بگیرند و به آنها گوش دهند.
بخش فرانت اند یا قسمت جلویی وبسایت، نمایندگی دیجیتال یک فرد یا یک سازمان است. این قسمت مهم، پلی بین مشتری یا مشتری و برند ایجاد میکند. قسمت فرانت اند همچنین وبسایتی را قابل استفاده میکند. اگر وبسایت یا برنامهای به خوبی کار نکند، میتواند مشتریان را از خود دور کند و بازگرداندن آن مشتریان دشوار است. در نهایت، قسمت فرانت اند ایده یک سازمان یا فرد را نشان میدهد و مهم است که آن را به درستی انجام دهیم.
یکی از گزینههای تبدیل شدن به یک مهندس فرانت اند یا توسعه دهنده فرانت اند، گرفتن مدرک است. اگرچه این برای برخی از افراد قابلدسترس است ولی گرفتن مدرک برای همه افراد عملی نیست. خوشبختانه، شما میتوانید بدون مدرک یک مهندس فرانت اند شوید.
برای انجام این کار، باید با گذراندن دورههای مرتبط شروع کنید. میتوانید با زبانهای برنامه نویسی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت شروع کرده و یا میتوانید مسیر شغلی مهندس Front-End را در اینترنت بررسی کنید. دوره آموزش front end مکتب خونه نقطه شروع خوبی برای انجام این کار است. مسیر شغلی مهندس Front-End شامل زبانهای ذکر شده در بالا به همراه کتابخانههایی مانند React و Redux است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 685 امتیاز
92 نظرنظرات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
امیرحسین ناظم
دانش آموخته کارشناسی رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف ایشان به برنامهنویسی وب علاقهمند بوده و وب سایتهای گوناگونی پیادهسازی کرده است.
بیشتر علاقهمندی ایشان در مورد فرانتاند است و با بکاند نیز آشنایی دارند. وی همچنین در برنامه نویسی اندروید و جاوا تجارب فراوانی دارد و از تکنولوژیهای به روز همچون واقعیت افزوده نیز در برنامههای خود استفاده میکند.
اطلاعات بیشتر