Employee Engagement یا دلبستگی در سازمان را میتوان به معنای اتحاد یا یکپارچگی در نظر گرفت. ویژگی که با کمترین هزینه، بازدهی سازمان شما را به دوبرابر خود میرساند. این ادعا طبق آماری است که ...
تعریف دلبستگی
تعریف اهمیت دلبستگی بین کارکنان
آشنایی با مدلهای دلبستگی
آشنایی با عوامل موثر دلبستگی
کلیه مطالب این دوره بهصورت پایهای بیان شده و نیاز بهپیش نیاز خاصی نمیباشد.
Employee Engagement یا دلبستگی در سازمان را میتوان به معنای اتحاد یا یکپارچگی در نظر گرفت. ویژگی که با کمترین هزینه، بازدهی سازمان شما را به دوبرابر خود میرساند. این ادعا طبق آماری است که مؤسسه گالوپ ارائه کرده است.
تعامل و مشارکت فعالانه کارکنان شما با یکدیگر، با مشتریان و با کل سازمان یا احساس وفاداری نسبت به سازمان تعاریف ساده دیگری است که میتوان برای Engagement در نظر گرفت.
شما بهعنوان یک مدیر توانمند و دوراندیش؛ عامل اصلی ایجاد این فرایند، در سازمان خود هستید. شما میتوانید انگیزههای متفاوت کارکنان خود را، با اهداف سازمان همسو کنید. این یک حرکت استراتژیک است، و بر اساس سرمایهگذاری روی اشخاص و روابط درونسازمانی بنا میشود.
دلبستگی پدیدهای عمیقتر، کاملتر، پایدارتر، و تأثیرگذارتر از رضایت و وفاداری است و ترکیبی از احساسات و ادراکات شامل رضایت، تعهد، احساس غرور و افتخار، وفاداری و تمایل برای فداکاری و انجام مسئولیتهای فراتر از وظایف معمول در قبال سازمان است. افرادی که از کارشان لذت میبرند، به وظیفه خود و مأموریت سازمان باور دارند و در قبال تلاش و کارشان مورد قدردانی قرار میگیرند.
وقتی کارکنان مجبور نیستند و انتخابهای دیگری دارند، باز هم همه توان و تلاش خود را معطوف به تحقق اهداف و تأمین منافع و مصالح سازمان میکنند.
در نتایج برخی تحقیقات دانشگاه هاروارد آمده: «سازمانهایی که دلبستگی بالایی بین کارکنان آنها وجود دارد، نسبت به سازمانهایی با میزان Engagement پایینتر، موفقیت 98 درصدی دارند.» این مسئله ارتباط مستقیم به رضایت شغلی کارکنان دارد.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 5 امتیاز
1 نظرنسیم غنبر تهرانی، دانشآموخته دكتری مهندسی صنایع از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیات تحریريه مجله IJSOM در دانشگاه خوارزمی است. ایشان تجربه فعالیت با عنوان مشاور و مدرس در مدیریت دانش، موسسه مطالعات زنان و مرکز پژوهشی مطالعات زنان، شبکه ملی سازمانهای نیکوکاری و خیریه و غیره را دارند. ایشان تجربه برگزاری کارگاههایی از جمله طراحی سیستمها و راهکارهای اجرایی و مدیریت سازمانهای غیرانتفاعی و مردم نهاد را دارند. از سوابق آموزشی ایشان میتوان به عضویت هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشكده فنی دانشگاه خوارزمی، تدریس در گروههای آموزشی مهندسی صنایع، مديریت فناوری اطلاعات و دانشکده ریاضی در دانشگاه خوارزمی، مدیر گروه مهندسی صنایع، دانشگاه غیر انتفاعی ابرار و غیره اشاره کرد.
اطلاعات بیشتر