مهمترین کاربرد آموزش Tkinter در پایتون طراحی نرمافزارهای گرافیکی در این زبان برنامهنویسی است. Tkinter در واقع یکی از کتابخانههای پایتون است که به کمک PyQT5 کار طراحی گرافیکی برنامههای نوشته شده به زبان پایتون ...
آموزش Tkinter
آموزش رایگان Tkinter
آموزش کار با ابزار Tkinter
Tkinter
دوره آموزش رایگان tkinter پایتون به مباحث مرتبط با طراحی رابط گرافیکی در پروژههای نوشته شده به زبان پایتون میپردازد؛ بنابراین برای بهرهگیری از محتواها آموزشی این دوره باید با برنامهنویسی به زبان پایتون مسلط باشید. ازاینرو توصیه میکنیم قبل از شروع دوره آموزش tkinter رایگان، دوره مقدماتی پایتون را بگذرانید.
مهمترین کاربرد آموزش Tkinter در پایتون طراحی نرمافزارهای گرافیکی در این زبان برنامهنویسی است. Tkinter در واقع یکی از کتابخانههای پایتون است که به کمک PyQT5 کار طراحی گرافیکی برنامههای نوشته شده به زبان پایتون را امکانپذیر میکند.
آموزش کامل Tkinter درک ساختار و کار با کتابخانه PyQt5 را برایتان سادهتر میسازد؛ در نتیجه این کتابخانهها یک محیط گرافیکی خوب و ساده را برای نرمافزارتان به ارمغان میآورند.
از آنجایی که کتابخانه Tkinter در پایتون با محدودیتهایی روبهرو است، نمیتوانید از آن استفاده گستردهای در انجام پروژههایتان داشته باشید. اما اگر قصد شروع طراحی اپلیکیشن و نرمافزار دارید، آموزش رایگان Tkinter پایتون میتواند نقطه شروع بسیار خوبی برایتان باشد.
فراگیری آموزش Tkinter و کار با آن بسیار راحت است. شما با یادگیری این کتابخانه میتوانید بهسرعت یک رابط گرافیکی ساده با عملکرد سریع طراحی کنید؛ بنابراین آموزش Tkinter پایتون برای وارد شدن به دنیای طراحی اپلیکیشن بسیار مفید خواهد بود. هدف از یادگیری دوره آموزش کامل Tkinter رایگان این است که شما را برای ورود به طراحی نرمافزار آماده کند. همچنین پس از فراگیری آموزش Tkinter میتوانید کتابخانه قدرتمند و پیشرفتهتر PyQt5 را با سرعت بیشتر و بهآسانی یاد بگیرید.
دوره آموزش Tkinter برای افراد زیر مناسب است:
بعد از گذراندن دوره کاربران به مهارتهای زیر تسلط پیدا خواهند کرد:
دوره آموزش رایگان Tkinter پایتون به شما توانایی ساخت یک رابط گرافیکی با محیطی ساده و عملکردی سریع را میدهد. ابتدا شما به طور کامل با این کتابخانه و تا حدودی با کتابخانههای مشابه پایتون برای طراحی رابط کاربری مانند PyQt ،Kivy ،wxpython و ... آشنا میشوید.
در دوره آموزش رایگان Tkinter در پایتون طی 22 جلسه، طراحی گرافیکی را با استفاده از این کتابخانه و ابزارها و ویجتهای مختلف بهسرعت یاد میگیرید. پس از یادگیری ساخت بدنه اصلی رابط گرافیکی، کار با برچسب، متن، دکمه، checkButton ،Radiobutton ،canvas و سایر ابزارهای لازم به شما آموزش داده میشود. استفاده از این ابزارها بسیار آسان بوده و سینتکس آن بهراحتی قابل یادگیری است.
قبل از یادگیری Tkinter و استفاده از محتوای دوره آموزش کتابخانه tkinter باید دانش اولیهای از زبان برنامهنویسی پایتون داشته باشید. با استفاده از آموزش برنامهنویسی پایتون مکتب خونه میتوانید پایتون را یاد بگیرید.
برنامهنویسی رابط کاربری گرافیکی در زبان پایتون راههای زیادی برای پیادهسازی دارد که مهمترین آنها به شرح موارد زیر است:
ما در مکتب خونه دوره آموزش Tkinter در پایتون را پوشش خواهیم داد که مهمترین آنها در فهرست فوق است. برای شروع یادگیری پایتون با جنبه گرافیکی این کتابخانه بسیار مناسب خواهد بود.
Tkinter در پایتون به ایجاد برنامههای رابط کاربری گرافیکی با حداقل دردسر کمک میکند. در میان فریمورکهای مختلف رابط کاربری گرافیکی، Tkinter تنها چارچوبی بهحساب میآید که در کتابخانه استاندارد پایتون تعبیهشده است.
واردکردن (ایمپورت کردن) tkinter مانند واردکردن هر ماژول دیگری در کد پایتون است. توجه داشته باشید که نام ماژول در Python 2.x »» بهصورت Tkinter تایپ میشود و این برای Python 3.x »» بهصورت tkinter نوشته خواهد شد. در دوره آموزش Tkinter در پایتون همه قواعد و ابعاد مختلف این کتابخانه آموزش داده خواهد شد.
بهصورت کلی میتوان گفت که Tkinter یک کتابخانه استاندارد در پایتون است که برای ایجاد رابط کاربری گرافیکی (GUI) برای برنامههای گرافیکی دسکتاپ استفاده میشود. با کمک Tkinter توسعه برنامههای دسکتاپ گرافیکی در پایتون کار سختی نیست. برخی از ویژگیهای این ابزار به صورت فهرست موارد زیر است:
این اجزا بیشتر در مورد منشأ ماژول Tkinter هستند و بهتر است درک مختصری از هرکدام از آنها داشته باشیم.
این احتمال وجود دارد که Tkinter از قبل به همراه پایتون به صورت پیش فرض روی سیستم شما نصب شده باشد؛ اما همیشه اینطور نیست. پس ابتدا باید بررسی کنیم که آیا این کتابخانه در پایتون موجود است یا خیر. اگر پایتون را روی سیستم خود نصب ندارید - ابتدا پایتون را نصب کرده و سپس وجود Tkinter را بررسی کنید. این کار بهصورت ساده با کد زیر قابل انجام و بررسی است:
با واردکردن ماژول Tkinter میتوانید تعیین کنید که آیا Tkinter برای مفسر پایتون شما موجود است یا خیر. اگر Tkinter در دسترس باشد، هیچ خطایی وجود نخواهد داشت. اگر خطایی مانند پیدا نشدن ماژول و غیره را مشاهده کردید، مفسر پایتون شما با فعال کردن Tkinter کامپایل نشده است و واردکردن ماژول با شکست مواجه میشود و ممکن است برای دسترسی به Tkinter نیاز به کامپایل مجدد مفسر پایتون داشته باشید.
اگر چه در دوره آموزش Tkinter در پایتون صفر تا صد این پایتون آموزش داده میشود اما مراحل اولیه راهاندازی یک برنامه رابط کاربری گرافیکی با استفاده از Tkinter در پایتون به شرح زیر است:
در دوره آموزش Tkinter در پایتون قدم به قدم تمامی مراحل تا پیادهسازی یک برنامه آموزش داده خواهد شد.
کار گرافیکی با پایتون امکانپذیر است. پایتون چندین کتابخانه و فریمورک ارائه میدهد که به شما امکان میدهند محتوای گرافیکی ایجاد کنید. از نقاشیهای ساده گرفته تا رابطهای کاربری گرافیکی پیچیده (GUI) همه و همه با برنامهنویسی گرافیکی در پایتون امکانپذیر است. چندین راه مختلف موجود است که میتوانید به صورت گرافیکی با پایتون کار کنید.
بنابراین، چه به ایجاد هنرهای بصری، مصورسازی دادهها، برنامههای کاربردی تعاملی یا حتی خودکارسازی کارهای گرافیکی علاقهمند باشید، پایتون ابزارهای مختلفی را برای کار گرافیکی و بصری ارائه میدهد که با استفاده از آموزش برنامهنویسی گرافیکی پایتون میتوانید به ابزارها مسلط شوید. اگر به فکر یادگیری Tkinter و کار گرافیکی با پایتون هستید و دوست دارید که مهارتهای پایتون خود را با یادگیری این ابزار گسترش دهید، هماکنون با ثبتنام در دوره آموزش رایگان Tkinter مکتب خونه اولین و مهمترین قدم در این راه را بردارید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 44 امتیاز
28 نظرنظرات بیشتر
علی بیگدلی فارغالتحصیل مهندسی فناوری اطلاعات و دانشآموختهی رشته هوش مصنوعی و رباتیک است. علاقه ایشان به دنیای هوش مصنوعی و ارتباطات دنیای IOT باعث شد که به روند تلفیق این دو بستر بپردازد. بهطوریکه اساس تحصیل، کار و پیشرفت وی قرار گرفت.
بیش از 5 سال سابقه برنامهنویسی و توانایی وی در حوزه شبکه و ارتباطات روند کار را برایش تسهیل کرد به شکلی که امروز بهعنوان مدیر بخش تحقیق و توسعه در پروژهها نقش کلیدی ایفا میکند. زبانهای پایتون، C++/C و Arduino و کار با فریمورک های استک پایتون همچون Django و Fastapi از تخصصهای وی در برنامهنویسی به شمار میآید.
از جمله پروژهای مهمی که در آن نقش داشته می توان به طراحی اکوسیستم سخت افزار و پلتفرم اینترنت اشیا، سرویس های کشاورزی هوشمند، مانیتورینگ تسلیحات، پلتفرم های نظارتی در آبیاری و حفاری چاه و همچنین آموزش های کاربردی در زمینه پیاده سازی پروژه های استک پایتون اشاره کرد.
ایدهپردازی و تبدیل یک ایده به محصول و مهندسی معکوس محصولات از تواناییهای بالقوه وی به شمار میرود.
پیج لینکدین: https://linkedin.com/in/thealibigdeli
گیت هاب: https://github.com/AliBigdeli
اطلاعات بیشتر