این درس برای کسب یک دید سطح بالا از مدلها و تکنیکهایی که برای مطالعه و تحلیل شبکههای اجتماعی و اقتصادی به کار برده میشوند ارائه شدهاست و یاد خواهید گرفت که چگونه شبکهها اجتماعی ...
این درس برای کسب یک دید سطح بالا از مدلها و تکنیکهایی که برای مطالعه و تحلیل شبکههای اجتماعی و اقتصادی به کار برده میشوند ارائه شدهاست و یاد خواهید گرفت که چگونه شبکهها اجتماعی و اقتصادی شکل میگیرند و تاثیر آنها بر رفتار انسان را مدلسازی میکنید. شبکههای اجتماعی و اقتصادی چند مشخصه اصلی دارند که عبارتند از:
1- شبکه پیچیده (Complex Network) است و بسیاری از مشخصههای اصلی آن را دارد.
2- در اثر تعامل عوامل باهوش و خودخواه ایجاد میشوند.
3- تصادفی هستند و در بسیاری موارد نمیتوان به صورت قطعی ویژگیهای آنها را مشخص کرد.
بنابراین مدلها و تکنیکهایی که در این درس با آنها سر و کار داریم از هر سه دسته بالا نشأت گرفته و در بسیاری موارد نیز با هم ترکیب میشوند، به همین منظور در این درس با مدلهایی سر و کار داریم که با استفاده از نظریه احتمال، نظریه بازی، نظریه گراف و ترکیبیات ساخته میشوند.
***این دوره در پاییز 99 ضبط شدهاست***
اطلاعات بیشتر
از مجموع 3 امتیاز
1 نظردکتر محمدامین فضلی هیئتعلمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، محقق و مهندس نرمافزار و برنامهنویس در مرکز راهکارهای اطلاعاتی هوشمند دانشگاه صنعتی شریف هستند. ایشان و همکارانشان در این مرکز بر روی پروژههای مهندسی نرمافزار و برنامهنویسی مقیاس بزرگ در زمینه توسعه تکنولوژیهای ارزشآفرین در صنایع مختلف فعالیت دارند.
علاقه اصلی ایشان طراحی الگوریتم بهخصوص برای مسائل بینرشتهای در محل اشتراک سه علم اقتصاد (Economics)، جامعهشناسی (Sociology) و محاسبات (Computation) است و همچنین به طراحی روشهای محاسباتی برای تحلیل سیستمهای اقتصادی (Economical)، اجتماعی (Social)، بیولوژیکی (Biological) علاقهمند هستند. دکتر فضلی در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مدرک دکترا در رشته مهندسی نرمافزار از دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف زیر نظر دکتر جعفر حبیبی شدند. علاوه بر این، ایشان مدارک کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را با نمرات بسیار عالی از دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر دکتر محمدعلی صفری و دکتر محمد قدسی با موفقیت به پایان رساندند.
اطلاعات بیشتر