این دوره به بررسی تخصصی تحلیل اقتصادی تصمیمگیری در شرایط عدم قطعیت و گزینههای ریسکی در چارچوب اقتصاد میپردازد. در این دوره، شما با مفاهیم فنی مربوط به عدم اطمینان و ریسک، نظریهها و ابزارهای ...
تصمیمگیری تحت شرایط عدم اطمینان
آشنایی با تابع مطلوبیت انتظاری، ویژگیهای آن
آشنایی با نظریههای احتمال ذهنی، ترجیات وابسته به مرجع، پشیمان و..
آشنایی با معیارهای ریسکگریزی
کاربردهای نظریههای عدم اطمینان
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
این دوره به بررسی تخصصی تحلیل اقتصادی تصمیمگیری در شرایط عدم قطعیت و گزینههای ریسکی در چارچوب اقتصاد میپردازد. در این دوره، شما با مفاهیم فنی مربوط به عدم اطمینان و ریسک، نظریهها و ابزارهای سنجش، ارزیابی و تحلیل رفتار تصمیم گیرندگان در مواجهه با گزینههای ریسکی آشنا خواهید شد.
مطالعه عمیق لاتریها، نظریه مطلوبیت انتظاری، معیارهای ریسکپذیری و ابزارهای مرتبط برای تحلیل گرایشهای تصمیمگیرندگان در مواجهه با ریسک، محور اصلی این دوره است.
همچنین، توسعههای نظریه سلطه تصادفی، نظریه مطلوبیت وابسته به وضعیت و نظریه احتمال ذهنی، به همراه نظریههای مهم دیگر در حوزه اقتصاد رفتاری برای تحلیل تصمیمگیری تحت شرایط عدم اطمینان، در این دوره مورد توجه قرار خواهد گرفت.
اطلاعات بیشتر
دکتر حمید کردبچه کارشناسی اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد علوم اقتصادی را در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران آموخته و دوره دکتری خود را در رشته اقتصاد و سازماندهی صنعتی در دانشگاه اسکس انگلستان گذرانده است. ایشان هم اکنون عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا است. حوزههای مورد علاقه ایشان اقتصاد سنجی کاربردی، اقتصاد خرد و سازماندهی صنعتی است. دکتر کردبچه در سوابق کاری خود مسؤلیتهایی از جمله ریاست دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا و ریاست پژوهشکده بیمه را دارند.
اطلاعات بیشتر