الگوریتم به مجموعهای از دستورالعملها گفته میشود که در هنگام حل یک مسئلهی خاص مورد استفاده قرار میگیرند. اما الگوریتم لزوماً نوع خاصی از دستورالعملها یا عملیات نیست بلکه مجموعهی مراحلی هست که برای حل ... ادامه
الگوریتم به مجموعهای از دستورالعملها گفته میشود که در هنگام حل یک مسئلهی خاص مورد استفاده قرار میگیرند. اما الگوریتم لزوماً نوع خاصی از دستورالعملها یا عملیات نیست بلکه مجموعهی مراحلی هست که برای حل یک مسئله و یا یک هدف خاص مورد استفاده قرار میگیرد. آموزش طراحی الگوریتم در عمل 1، دوره آنلاین طراحی روش محاسباتی دقیق و عملی است که مجموعهای از مقادیر را بهعنوان ورودی گرفته و بعضی از مقادیر یا مجموعهای از مقادیر را بهعنوان خروجی تولید میکند. بنابراین الگوریتم، دنبالهای از مراحل محاسباتی است که ورودی را به خروجی تبدیل میکند.
از کاربردهای طراحی الگوریتم در عمل 1 میتوان به استفاده از آن در پروژهی ژنوم انسان با هدف شناسایی تمام ژنهای رمزکنندهی صفات انسانی اشاره کرد و همچنین موتورهای جستجو در اینترنت برای یافتن سریع صفحات، مثالی از کاربرد الگوریتم در اینترنت هستند. از الگوریتمها در حوزههایی مانند صنعت، تجارت الکترونیک، مسیریابی و … نیز استفاده میشود.
آشنایی با طراحی الگوریتم قدرت حل مسئله را در برنامهنویسی افزایش میدهد، بهطوری که بسیاری از شرکتها و سازمانهای بزرگ داخلی و خارجی در مصاحبهی استخدامی خود به جای سوالات برنامهنویسی، سوالات طراحی الگوریتم و دادهساختار میپرسند و در مسابقات برنامهنویسی بینالمللی مانند المپیادهای کامپیوتر یا مسابقات ACM نیز بیشتر سوالات از این بخش هستند.
طراحی الگوریتم جزو درسهای مهم رشته مهندسی و علوم کامپیوتر و منابع کنکور کارشناسیارشد این رشتهها هستند و تسلط به این مفاهیم و روشها جزو ملزومات کار هر برنامهنویس و مهندس کامپیوتر است، همچنین الگوریتمها در حوزههای هوش مصنوعی و علوم داده نیز کاربرد بسیاری داشته و یادگیری آن برای متخصصان علوم داده نیز مفید خواهد بود.
دوره طراحی الگوریتم در عمل 1 یکی از دورههای آنلاین در حوزهی علوم کامپیوتر بوده و مفاهیم مهم طراحی الگوریتم را بهصورت عملی، آموزش داده و جنبه عملی و کاربردی آن را مورد بررسی قرار میدهد و دانشجویان را برای مواجهه با مسائل واقعی کسبوکارها آماده میکند، همچنین شما می توانید مباحث پیشرفته طراحی الگوریتم را در دوره طراحی الگوریتم در عمل 2 دنبال کنید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 12 امتیاز
5 نظردکتر محمدامین فضلی هیئتعلمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، محقق و مهندس نرمافزار و برنامهنویس در مرکز راهکارهای اطلاعاتی هوشمند دانشگاه صنعتی شریف هستند. ایشان و همکارانشان در این مرکز بر روی پروژههای مهندسی نرمافزار و برنامهنویسی مقیاس بزرگ در زمینه توسعه تکنولوژیهای ارزشآفرین در صنایع مختلف فعالیت دارند.
علاقه اصلی ایشان طراحی الگوریتم بهخصوص برای مسائل بینرشتهای در محل اشتراک سه علم اقتصاد (Economics)، جامعهشناسی (Sociology) و محاسبات (Computation) است و همچنین به طراحی روشهای محاسباتی برای تحلیل سیستمهای اقتصادی (Economical)، اجتماعی (Social)، بیولوژیکی (Biological) علاقهمند هستند. دکتر فضلی در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مدرک دکترا در رشته مهندسی نرمافزار از دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف زیر نظر دکتر جعفر حبیبی شدند. علاوه بر این، ایشان مدارک کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را با نمرات بسیار عالی از دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر دکتر محمدعلی صفری و دکتر محمد قدسی با موفقیت به پایان رساندند.
اطلاعات بیشتر