دوره آموزشی مهارتهای بهزیستی باهدف ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی افراد طراحی شده است. این دوره به شرکتکنندگان کمک میکند تا با استفاده از تکنیکها و روشهای علمی و کاربردی، مهارتهای لازم برای بهبود ...
تمرینات عملی برای تقویت عواطف و هیجانات مثبت بر اساس نظریه فردریکسون
تمرینات عملی برای تقویت جذابیت و تعهد بر اساس نظریات چیکسنتمیهالی، اوتینگن، ریف و ...
تمرینات عملی برای تقویت روابط بر اساس نظریات فردریکسون و فردوسیان
تمرینات عملی برای تقویت معنایابی بر اساس نظریات فرانکل و سلیگمن
تمرینات عملی برای تقویت دستآوردها بر اساس نظریه وایزمن
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
دوره آموزشی مهارتهای بهزیستی باهدف ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی افراد طراحی شده است. این دوره به شرکتکنندگان کمک میکند تا با استفاده از تکنیکها و روشهای علمی و کاربردی، مهارتهای لازم برای بهبود کیفیت زندگی و مدیریت بهتر استرسها و چالشهای روزمره را فرابگیرند.
این دوره بر مبنای نظریه سلامت و شادکامی مارتین سلیگمن آماده شده است. این نظریه به 5 فاکتور اساسی جهت رسیدن به بهزیستی اشاره دارد: عواطف و هیجانات مثبت، جذابیت و تعهد، روابط مثبت، معنایابی و دستاوردها. در دوره حاضر تمرینات متعددی برای بهبود و تقویت این فاکتورها ارائه شده است.
کاربردها:
اطلاعات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
محمد بانان فردوسیان بنیانگذار و مدیرعامل مؤسسه حکمت فردوسیان ارس (مرکز آموزشهای حرفهای روانشناسی، مدیریت و کوچینگ) است. وی دانشآموخته Post DBA in Psychology and Cognitive Sciences از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات است. وی تحصیلات خود را در رشته روانشناسی شروع کرد و پس از اخذ مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و پژوهشهای مختلف به این نتیجه رسید که امروزه خلأ رشته روانشناسی، نداشتن پیوند با رشته مدیرت است. بر همین اساس به ادامه تحصیل در رشته MBA و DBA بهصورت حرفهای پرداخت. سپس رشته روانشناسی خود را در گرایش روانشناسی مثبتنگر ادامه داد. وی دارای 30 مقاله علمی پذیرش شده و 12 کتاب تألیفی در حوزه روانشناسی است. ایشان با ابداع نظریه «بهبود روابط» معتقد است که «انسانها در روابط به دنیا آمده، در روابط زندگی کرده و در روابط از دنیا میروند؛ پس برای رسیدن به خودشکوفایی در این مسیر و استفاده از موهبتهای الهی در قالب توانمندیهای بالقوه، باید روابط خود را بهبود بخشید». برای مشاهده رزومه مدرس از لینک زیر استفاده نمایید. https://civilica.com/p/277892/
اطلاعات بیشتر