آموزش Adobe Bridge

«ادوبی بریج» (Adobe Bridge) نرم‌افزاری است که به کمک آن می‌توانیم تصاویر را ویرایش و سازماندهی کنیم. به کمک ادوبی بریج، به آسانی و به سرعت می‌توانید عکس‌های خود را به صورت دسته‌ای ویرایش کرده ...

88 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

آموزش کامل نرم افزار Adobe Bridge

توانایی کار با انوع پانل Adobe Bridge

ورود به بازار کار با تخصص یافتن در Adobe Bridge

توانایی کار با انواع فایل تصویری در Adobe Bridge

محتوای دوره

5 فصل 17 جلسه 1:35 ساعت ویدیو
نصب و آشنایی
مزیت‌ها و برتری‌های Adobe Bridge
کاربردها
مدیریت فایل
فرمت dng و خروجی گرفتن

پیش‌نیاز‌ها

پیش‌نیازهای دوره آموزش Adobe Bridge چیست ؟

مباحث این دوره به زبانی ساده و به صورت کاملا عملی بیان شده است؛ به همین دلیل مخاطبان به سادگی می‌توانند از مباحثی که در این دوره مطرح شده است استفاده کنند و موضوعات این دوره را به خوبی یاد بگیرند. با توجه به زبان ساده و کاربردی مورد استفاده در آموزش‌های این دوره، شرکت‌کنندگان به هیچ پیش‌نیازی احتیاج ندارند و علاقه‌مندی به هنر عکاسی و ادیت عکس برای شروع این دوره کافی است.

درباره دوره

«ادوبی بریج» (Adobe Bridge) نرم‌افزاری است که به کمک آن می‌توانیم تصاویر را ویرایش و سازماندهی کنیم. به کمک ادوبی بریج، به آسانی و به سرعت می‌توانید عکس‌های خود را به صورت دسته‌ای ویرایش کرده و نیز بر روی آن‌ها واترمارک قرار دهید. همچنین می‌توانید به سرعت فایل‌های مدیای خود را پیدا، فیلتر، مرتب کرده و یا سازماندهی کنید. دوره آموزش Adobe Bridge مکتب خونه با هدف آموزش این نرم افزار محبوب تهیه و تدوین شده است.

دوره آموزش Adobe Bridge

دوره آموزش Adobe Bridge ضمن آموزش کاربرد و عملکرد این نرم‌افزار به بررسی ویژگی‌ها و مزایای این نرم‌افزار ادوبی پرداخته است. در این دوره آموزش ادوبی بریج سعی شده است که مطالب به زبانی ساده و روان به کاربران آموزش داده شود.

مهم‌ترین موضوعاتی که در دوره آموزش ادوبی بریج به آن‌ها پرداخته می‌شود شامل موارد زیر است:

  • نصب و راه‌اندازی اولیه
  • بررسی ویژگی‌ها و برتری‌های ادوبی بریج نسبت به برنامه‌های مشابه
  • بررسی محیط bridgeو عملکرد نرم‌افزار adobe bridge
  • مرتب کردن فایل‌ها با آدوبی بریج
  • فرمت Dng و خروجی گرفتن از adobe bridge

هدف از برگزاری دوره آموزش برنامه Adobe Bridge چیست؟

هدف اصلی این دوره آموزش نرم افزار ادوبی بریج آشنایی مخاطبان با نرم‌افزار کاربردی و مهم Adobe Bridge و بررسی عملکرد این نرم‌افزار است. در کنار این موضوع و آشنایی بیشتر مخاطبان با این نرم‌افزار، مخاطبان می‌توانند به صورت گام به گام آموزش کار با Adobe Bridge را با مثال‌های عملی و به صورت کاملا هدفمند و اصولی فرا بگیرند.

مخاطب دوره آموزش Adobe Bridge چه کسانی هستند؟

یکی از نیازهای همه عکاسان و ادیتورهای عکس تسلط به نرم‌افزارهای کاربردی مثل فوتوشاپ و ادوبی بریج است. به همین جهت دوره آموزش Adobe Bridge یکی از نیازهای اساسی همه افرادی است که در زمینه عکاسی و کار با دوربین عکاسی مشغول به کار هستند. البته در تمام مراحل این دوره سعی بر آن است که همه افراد و علاقه‌مندان به سادگی بتوانند با مباحث مطرح شده ارتباط برقرار کنند و از آموزش‌های ارائه شده بهره‌مند شوند اما به طور مشخص این دوره آموزش نرم افزار Adobe Bridge برای گروه‌های زیر مفیدتر و کاربردی‌تر خواهد بود:

  • عکاسان و افرادی که در صنعت عکاسی مشغول به کار هستند.
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های عکاسی، گرافیک و تصویرسازی
  • علاقه‌مندان به مباحث مربوط به ادیت عکس
  • و همه افرادی که قصد شروع به کار در زمینه عکاسی را دارند و به هنر عکاسی علاقه‌مند هستند.

Adobe Bridge چیست؟

Adobe Bridge یک برنامه همراه برای هر برنامه در Adobe Creative Cloud مانند فتوشاپ است. بریج اغلب به عنوان مدیر دارایی دیجیتال یا مدیر چند رسانه‌ای شناخته می‌شود زیرا راه‌های قدرتمندی را برای یافتن، مدیریت و سازماندهی مجموعه‌ای از تصاویر در حال رشد به ما می‌دهد. در واقع، ادوبی بریج فقط به عکس‌ها یا فقط فتوشاپ محدود نمی‌شود و می‌توانیم از آن برای مدیریت نه‌تنها تصاویر، بلکه فایل‌های Adobe Illustrator، فایل‌های InDesign، ویدیوها و موارد دیگر استفاده کنیم.

امکانات و ویژگی‌های Adobe Bridge

قبل از اینکه به آموزش Adobe Bridge با جزئیات بیشتری نگاه کنیم، بیایید به برخی از ویژگی‌های بسیار خوبی که ارائه می‌دهد بپردازیم.

1. Bridge به عنوان مرورگر فایل

Bridge از بسیاری جهات شبیه به محیط مرورگر فایلی است که با سیستم عامل کامپیوتر خود استفاده می‌کنید. لازم به ذکر است که می‌توانیم از Bridge برای دانلود عکس‌هایمان از دوربین یا کارت حافظه خود استفاده کنیم. ما همچنین می‌توانیم از Bridge برای یافتن تصاویر موردنظر در کامپیوتر خود استفاده کنیم. Bridge به ما امکان کپی یا انتقال تصاویر را از یک پوشه به پوشه دیگر می‌دهد. با Bridge می‌توانیم پوشه‌های جدید ایجاد کنیم، نام پوشه‌ها و تصاویر را تغییر دهیم و پوشه‌ها و تصاویر را حذف کنیم. هر عملکرد اساسی که می‌توانیم با استفاده از مرورگر فایل سیستم عامل خود انجام دهیم، می‌توانیم با نرم‌افزار Adobe Bridge انجام دهیم.

2. Bridge به عنوان سیستم مدیریت فایل

Bridge می‌تواند پیش‌نمایش‌های ریزی از تمام تصاویر موجود در یک پوشه را نمایش دهد. ریز عکس‌ها در Bridge کاملا قابل تنظیم هستند. فقط با کشیدن یک نوار می‌توانیم اندازه ریز عکس‌ها را در Bridge تنظیم کنیم. Bridge همچنین می‌تواند اطلاعات بیشتری درباره تصویر (نام فایل، ابعاد پیکسل، تاریخ ایجاد، اطلاعات حق چاپ و موارد دیگر) در زیر تصویر کوچک خود نمایش دهد. همچنین به ما اجازه می‌دهد تا ترتیب مرتب سازی تصاویر را به راحتی تغییر دهیم. می‌توانیم تصاویر را بر اساس نام فایل، نوع فایل، تاریخ ایجاد یا تغییر هر فایل، یا اندازه یا ابعاد فایل و یا بر اساس رتبه بندی ستاره  یا برخی معیارهای دیگر مرتب کنیم. 

3. پیش‌نمایش تصویر بزرگ‌تر و بهتر

پانل Preview در Bridge یک پیش‌نمایش بزرگ‌تر از هر تصویری را که انتخاب می‌کنیم نمایش می‌دهد و یکی از بهترین ویژگی‌های Bridge حالت Full Screen Preview است. این به ما امکان می‌دهد فوراً به یک نمای تمام صفحه از هر تصویری برای نگاه دقیق‌تر پیمایش کنیم. در دوره آموزش Adobe Bridge کار با این ابزارها آموزش داده خواهد شد.

4. حالت بررسی تصویر

حالت بازبینی در بریج به ما امکان می‌دهد طیف یا مجموعه‌ای از تصاویر را مرتب کنیم. حالت بازبینی به ما امکان می‌دهد به سرعت در میان تصاویر پیمایش داشته باشیم و  فقط مواردی را که دوست داریم نگه‌داریم و بقیه را رها حذف کنیم.

5. افزودن رتبه بندی و برچسب به تصاویر

اشاره کردیم که یکی از راه‌های مرتب سازی تصاویر، رتبه بندی ستاره است. این ترفندها به ما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از سیستم یک تا پنج ستاره، به سرعت به تصاویر خود رتبه بندی کنیم. همچنین به ما امکان می‌دهد برچسب‌های رنگی را روی تصاویر اعمال کنیم. یک برچسب زرد می‌تواند تصاویری را نشان دهد که هنوز نیاز به کار دارند. معنای هر رنگ را خودمان انتخاب می‌کنیم؛ بنابراین نحوه استفاده از آن‌ها کاملاً به کاربر بستگی دارد.

6. افزودن کلمات کلیدی و اطلاعات حق چاپ

در آموزش Adobe Bridge می‌بینیم که این برنامه به ما امکان می‌دهد طیف وسیعی از اطلاعات اضافی (فراداده) را در مورد تصاویر خود مشاهده و ویرایش کنیم. ما می‌توانیم کلمات کلیدی را ایجاد کرده و روی تصاویر خود اعمال کنیم و پیدا کردن آن تصاویر را در زمانی که به آن‌ها نیاز داریم آسان‌تر می‌کند.

7. فیلتر کردن تصاویر و ایجاد مجموعه

Bridge می‌تواند تصاویر را فیلتر کند تا فقط عکس‌هایی را به ما نشان دهد که معیارهای خاصی را دارند. مثلا فقط تصاویری که با یک لنز خاص یا در یک فاصله کانونی مشخص گرفته شده‌اند. Bridge می‌تواند عکس‌ها را در مجموعه‌هایی ترکیب کند که گروه بندی تصاویر مرتبط را برای ما آسان می‌کند. مجموعه‌ها حتی می‌توانند تصاویری را که در پوشه‌های مختلف یا حتی هارد دیسک های مختلف پراکنده شده‌اند، گروه بندی کنند. مجموعه‌های هوشمند در Bridge مانند نتایج جستجوی پویا عمل می‌کنند و زمانی که معیارهایی را که ما تعیین می‌کنیم مطابقت داشته باشند، به طور خودکار تصاویر را به مجموعه اضافه کند.

8. تغییر نام دسته‌ای فایل‌ها

ویژگی Batch Rename به ما امکان می‌دهد به سرعت چندین فایل را به طور همزمان تغییر نام دهیم. تغییر نام دسته‌ای قدرتمندتر است و به ما امکان می‌دهد پس از حذف فایل‌هایی که نمی‌خواهیم نگه داریم، نام فایل‌های خود را تغییر دهیم. این به این معنی است که هیچ وقفه‌ای در دنباله نام‌گذاری وجود نخواهد داشت.

9. دسترسی سریع به فتوشاپ

Bridge به ما امکان دسترسی به برخی از دستورات پردازش قدرتمند تصاویر در فتوشاپ را نیز می‌دهد. تصحیح لنز، ادغام به HDR Pro ،Photomerge و موارد دیگر همگی مستقیماً از داخل خود بریج در دسترس هستند. Adobe Bridge همچنین بهترین راه برای باز کردن تصاویر در افزونه ویرایش تصویر فتوشاپ، Camera Raw است. 

نحوه راه‌اندازی Adobe Bridge

بیایید با یادگیری نحوه باز کردن Adobe Bridge شروع کنیم. در ویندوز، Bridge را می‌توان از منوی Start باز کرد. در مک، Bridge در پوشه Applications یافت می‌شود. نیازی نیست فتوشاپ باز باشد تا بتوانیم Bridge را باز کنیم. اما می‌توانید در داخل فتوشاپ، به File > Browse in Bridge بروید و بریج را باز کنید. همچنین می‌توانید Bridge را از صفحه کلید با فشار دادن Ctrl+Alt+O (Win) / Command+Option+O (Mac) باز کنید. 

آموزش Adobe Bridge و رابط‌های آن

Bridge مجموعه‌ای از پانل‌ها را در اختیار ما قرار می‌دهد. پنل Folders در سمت چپ بالا به شما امکان می‌دهد در پوشه‌ها و فهرست‌های موجود در کامپیوتر خود پیمایش کرده تا تصاویر خود را پیدا کنید. در دوره آموزش Adobe Bridge به صورت کامل نحوه کار با Adobe Bridge آموزش داده شده است ولی با این حال نحوه کار با این نرم افزار بدین صورت است.

  • پانل Favorites در داخل پنل Folders قرار دارد. Favorites به شما امکان دسترسی سریع به پوشه‌ها و دایرکتوری‌هایی را می‌دهد که بیشتر استفاده می‌کنید.
  • پانل Content در مرکز تصاویر کوچک تصاویر شما را نمایش می‌دهد. در سمت راست بالا، پانل پیش نمایش قرار دارد که پیش‌نمایش بزرگ‌تری از هر تصویر کوچکی که انتخاب شده است را نشان می‌دهد.
  • فراداده‌های مربوط به تصاویر شما، از جمله اطلاعات حق نسخه برداری را می‌توان در پانل فراداده مشاهده و ویرایش کرد.
  • پانل کلمات کلیدی به ما امکان می‌دهد کلمات کلیدی ایجاد کنیم و آن‌ها را روی عکس‌های خود اعمال کنیم.
  • پانل فیلتر، فیلتر کردن تصاویر را آسان می‌کند، بنابراین ما فقط تصاویر موردنیاز خود را می‌بینیم.
  • پانل مجموعه‌ها به ما امکان می‌دهد تصاویر مرتبط را با هم گروه‌بندی کنیم.

پوشه‌ها و پانل‌های موردعلاقه

پنل Folders اصلی‌ترین پنل ما است که پوشه‌ها را در کامپیوتر شما در یک ساختار درختی برای استفاده آسان نمایش می‌دهد. پانل Favorites به ما امکان می‌دهد به‌سرعت به پوشه‌ها و مکان‌های فایلی که بیشتر استفاده می‌کنیم دسترسی داشته باشیم، درست مانند نشانک‌های موجود در مرورگر وب.

به طور پیش فرض، Bridge برخی از مکان‌های رایج فایل را به پانل موارد دلخواه اضافه می‌کند، مانند دسک‌تاپ. ما می‌توانیم به‌سرعت به هر یک از این مکان‌ها با کلیک کردن روی آن‌ها پیمایش کنیم. همچنین می‌توانیم پوشه‌ها و مکان‌های فایل‌های خود را به پنل Favorites اضافه کنیم. 

افزودن پوشه‌ها به پنل علاقه مندی

فرض کنید می‌دانیم که همیشه لازم باشد که به پوشه "JPEG" خود بازگردیم. به جای اینکه هر بار به صورت دستی به آن پیمایش کنیم، می‌توانیم به سادگی پوشه "JPEG" را به موارد دلخواه خود اضافه کنم. برای اضافه کردن پوشه به موارد دلخواه خود، روی آن در پنل Folders کلیک راست کنید (Win) / Control-click (Mac). سپس از منو گزینه Add to Favorites را انتخاب کنید. با کلیک بر روی برگه آن، به پانل موارد دلخواه خود برمی‌گردیم. دفعه بعد که باید به پوشه دسترسی پیدا کنیم، می‌توانیم به‌سرعت به آن پیمایش کنیم.

دانلود عکس از دوربین با بریج

اگر تصاویر موردنیاز هنوز روی دوربین یا کارت حافظه شما هستند، Bridge نحوه بارگیری آن‌ها را در کامپیوتر آسان می‌کند. یک نماد دوربین کوچک را در نوار ابزار در سمت چپ بالای رابط پیدا خواهید کرد. برای بارگیری با کلیک بر روی نماد دوربین، Adobe Photo Downloader باز می‌شود.

در اینجا، می‌توانیم دوربین یا کارت حافظه‌ای را که تصاویر ما را در خود نگه می‌دارد، انتخاب کنیم. سپس می‌توانیم مکانی را انتخاب کنیم که می‌خواهیم تصاویر را در کامپیوتر خود ذخیره کنیم. ما می‌توانیم نام فایل‌ها را در حین بارگیری تغییر دهیم، اطلاعات حق چاپ را به آن‌ها اضافه کنیم و بسیاری از موارد دیگر.

پنال محتوا

پانل Content یا پانل محتوا بزرگ‌ترین پانل در Bridge است که پیش‌نمایش‌های کوچک از تمام تصاویر داخل پوشه را با آن می‌بینیم. نوار لغزنده در سمت راست پایین رابط Bridge تنظیم اندازه ریز عکس‌ها را آسان می‌کند. نوار لغزنده را به سمت راست بکشید تا تصاویر بزرگ‌تر شوند و بلعکس. نوار پیمایش در امتداد سمت راست پانل محتوا به ما امکان می‌دهد تا زمانی که تصاویر کوچکمان خیلی بزرگ هستند یا خیلی زیاد هستند، در میان عکس‌های کوچکمان پیمایش کنیم تا همه آن‌ها را به‌یک‌باره روی صفحه‌نمایش دهیم.

تغییر اندازه پانل‌ها

برای تغییر اندازه پانل‌ها که در دوره آموزش Adobe Bridge نیز آموزش داده شده است، نشانگر ماوس خود را روی خط جداکننده عمودی در سمت چپ یا راست پانل قرار دهید یا روی خط تقسیم افقی در بالا یا زیر یک پانل. مکان نمای شما به یک نماد تغییر اندازه با دو فلش در جهت مخالف تبدیل می‌شود. برای تغییر اندازه پانل در صورت نیاز، روی خط تقسیم کلیک کرده و بکشید. متوجه خواهید شد که با تغییر اندازه پانل پیش‌نمایش، image size داخل پانل نیز به همراه آن تغییر می‌کند. افزایش اندازه یک پانل، باعث کاهش اندازه پانل‌های دیگر می‌شود. 

پیش‌نمایش‌های تمام صفحه

در حالی که پنل Preview خوب است، گزینه Full Screen Preview در Bridge از آن نیز بهتر است. با انتخاب تصویری کوچک در پانل محتوا، به منوی View در نوار منو در بالای صفحه بروید و پیش‌نمایش‌ تمام صفحه را انتخاب کنید. یا فقط کلید فاصله را روی صفحه کلید خود فشار دهید. اگر نسبت تصویر شما با نسبت تصویر یکسان نیست، نوارهای خاکستری در طرفین یا در امتداد بالا و پایین مشاهده خواهید کرد.

حالت مرور

حالت پیش‌نمایش تمام صفحه برای مشاهده تصاویر تکی عالی است. اما اگر نیاز به مرور سریع یک پوشه کامل از تصاویر داشته باشید، چه؟ اینجاست که حالت Review در Bridge واقعاً می‌درخشد. کافی است به منوی View در بالای صفحه بروید و حالت Review را انتخاب کنید. یا Ctrl+B (Win) / Command+B (Mac) را روی صفحه‌کلید خود فشار دهید. همچنین می‌توانید کلیدهای جهت‌نمای چپ و راست روی صفحه‌کلید خود را فشار دهید

 وقتی به تصویری رسیدید که نمی‌خواهید آن را نگه دارید، فلش رو به پایین در سمت چپ پایین صفحه (یا کلید فلش پایین صفحه‌کلید خود) را فشار دهید. با این کار تصویر از قسمت انتخابی حذف می‌شود و به تصویر بعدی می‌رود. پس از اتمام بررسی تصاویر خود، روی "X" در گوشه سمت راست پایین یا کلید Esc روی صفحه‌کلید خود کلیک کنید. با این کار حالت Review بسته می‌شود. 

ابزار لوپ

در حالی که در حالت بازبینی هستیم، می‌توانیم روی یک تصویر کلیک کنیم تا ابزار Loupe که مانند یک ذره‌بین عمل می‌کند، ظاهر شود. نقطه‌ای را که روی آن کلیک کرده‌ایم بزرگ‌نمایی می‌کند؛ بنابراین آن را در سطح زوم 100 درصد می‌بینیم. این کار بررسی وضوح و فوکوس یک تصویر را آسان می‌کند. 

رتبه‌بندی تصاویر

برای سهولت در تفکیک تصاویر خوب از بد، Bridge به ما امکان می‌دهد رتبه‌بندی را به تصاویر خود اعمال کنیم. ادوبی بریج از یک سیستم رتبه‌بندی محبوب یک تا پنج ستاره استفاده می‌کند. برای انتخاب همزمان چندین تصویر، کلید Ctrl (Win) / Command (Mac) را روی صفحه‌کلید خود فشار داده و نگه‌دارید و روی تصاویر موردنیاز خود کلیک کنید. با انتخاب تصاویر، به منوی Label  در بالای صفحه بروید. ازآنجا، رتبه را انتخاب کنید. برای پاک کردن رتبه قبلی از تصویر، بدون رتبه را انتخاب کنید. برای تصاویری که می‌دانید نمی‌خواهید نگه دارید، رد را انتخاب کنید. در دوره آموزش Adobe Bridge این مبحث به صورت کامل پوشش داده شده است.

فیلتر کردن تصاویر بر اساس رتبه بندی ستاره

پس از رتبه‌بندی تصاویر، می‌توانید پانل محتوا را فیلتر کنید تا فقط تصاویری با رتبه بندی مشخص نشان داده شود. روی نماد Filter Items by Rating (ستاره) در سمت راست بالای رابط Bridge کلیک کرده و سپس یک گزینه را از منو انتخاب کنید. می‌توانیم فقط تصاویر 5 ستاره تصاویر رد شده،  تصاویر بدون رتبه و یا بدون برچسب رنگی را مشاهده کنیم. 

پاک کردن فیلتر

برای مشاهده مجدد همه تصاویر خود، روی نماد Filter Items by Rating کلیک کرده و Clear Filter را از بالای منو انتخاب کنید. با پاک شدن فیلتر، پنل محتوا یک‌بار دیگر تمام تصاویر موجود در پوشه را نمایش می‌دهد.

پانل فراداده (Metadata)

در زیر پانل پیش‌نمایش در سمت راست، پانل‌های Metadata قرار دارد. پانل Metadata هر چیزی را که ما می‌خواهیم در مورد یک تصویر بدانیم نمایش می‌دهد. ما می‌توانیم تاریخ عکس برداری، تنظیمات دوربین استفاده‌شده، اندازه و نوع فایل، حالت رنگ و عمق بیت تصویر، یا روشن شدن یا نبودن فلاش و موارد دیگر را مشاهده کنیم. پانل فراداده همچنین می‌تواند برای افزودن جزئیات اضافی به تصویر مانند حق چاپ و اطلاعات تماس ما استفاده شود. از نوار پیمایش در سمت راست برای پیمایش در تمام جزئیات استفاده کنید. 

پانل کلمات کلیدی

پانل کلمات کلیدی در کنار پانل Metadata قرار دارد و به ما امکان می‌دهد کلمات کلیدی توصیفی ایجاد کرده و آن‌ها را به تصاویر اختصاص دهیم. بعدا وقتی نیاز به یافتن دوباره آن تصاویر داشتیم، می‌توانیم آن‌ها را با کلمات کلیدی آن‌ها جستجو کنیم. برای افزودن یک کلمه کلیدی جدید، روی دکمه New Keyword در پایین کلیک کنید، سپس کلمه کلیدی خود را تایپ کنید. برای اختصاص یک کلمه کلیدی موجود به یک تصویر، تصویر را در پانل محتوا انتخاب کنید. سپس، در کادر انتخاب کلمه کلیدی که می‌خواهید اختصاص دهید کلیک کنید. می‌توانید چندین کلمه کلیدی را به یک تصویر اختصاص دهید. برای حذف یک کلمه کلیدی، تصویر را در پنل محتوا انتخاب کنید، سپس علامت کلمه کلیدی را بردارید.

پنل فیلتر

در زیر پنل Favorites and Folders در سمت چپ Bridge پنل Filter قرار دارد. می‌توانیم از پانل فیلتر برای فیلتر کردن تصاویر بر اساس کلمه کلیدی، تاریخ ایجادشده، جهت افقی یا عمودی، دیافراگم، سرعت شاتر و تنظیمات ISO، فاصله کانونی و موارد دیگر استفاده کنیم. حتی می‌توانیم تصاویر را بر اساس مدل دوربین یا لنز خاصی که استفاده‌شده است فیلتر کنیم.

برای استفاده از پنل فیلتر، روی عناوین دسته‌بندی‌های مختلف کلیک کنید تا باز و بسته شوند. سپس روی هر یک از گزینه‌های فیلتر در دسته کلیک کرده تا آن‌ها را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که همیشه همه گزینه‌های فیلتر را در لیست نخواهید دید. دلیلش این است که پنل فیلتر در Bridge پویا خواهد بود. گزینه‌هایی که مشاهده می‌کنید بر اساس تصاویر موجود در پوشه انتخابی شما هستند. 

پانل مجموعه‌ها

در کنار پانل فیلتر، پانل مجموعه‌ها قرار دارد. مجموعه‌ها به ما امکان می‌دهند تصاویر مرتبط را با هم گروه‌بندی کنیم. هنگامی‌که تصاویر به یک مجموعه اضافه می‌شوند، می‌توان آن‌ها را به راحتی مشاهده کرد. پانل مجموعه‌ها در Bridge نیز جایی است که ما مجموعه‌های هوشمند را ایجاد می‌کنیم. مجموعه هوشمند در صورت مطابقت با معیارهای خاصی، به‌طور خودکار تصاویر را به مجموعه اضافه می‌کند. 

جمع بندی

در این آموزش Adobe Bridge، با هم به ویژگی‌های پراهمیت این برنامه کاربردی نگاهی انداختیم و سپس به ترفندهای استفاده از این ویژگی‌ها پرداختیم. در نظر داشته باشید که به عنوان محصولی مستقل، نمی‌توانید تصاویر را در Bridge ویرایش کنید. برای اعمال تغییرات در فایل‌های RAW یا JPEG، باید Adobe CR را به‌عنوان یک افزونه برای Bridge نصب کنید. اگر دوست دارید کار با این نرم افزار مهم و کاربردی را یاد بگیرید، هم اکنون با ثبت نام در دوره آموزش Adobe Bridge قدم اول و محکمی را در این مسیر بردارید.

 

اطلاعات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

پوریا شهریاری
پوریا شهریاری
3 دوره
1,567 دانشجو

پوریا شهریاری دانش‌آموخته مهندسی نرم‌افزار است و از سال 90 فعالیت در حوزه طراحی و گرافیک را آغاز کرده است و از سال 96 به تدریس نرم‌افزار Photoshop مشغول است. وی سابقه همکاری با آموزشگاه‌های معتبر کشور و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را در کارنامه خود دارد. ایشان همچنین از سال 97 در زمینه عکاسی بصورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های پوریا شهریاری

سوالات پرتکرار

حداقل و حداکثر زمانی که می توانم یک دوره را بگذرانم چقدر است؟

برای گذراندن دوره حداقل زمانی وجود ندارد و شما می توانید در هر زمانی که مایل هستید فعالیت های مربوطه را انجام دهید. برای هر دوره یک حداکثر زمان تعیین شده است که در صفحه معرفی دوره می توانید مشاهده کنید که از زمان خرید دوره توسط شما تنها در آن مدت شما از ویژگی های تصحیح پروژه ها توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه بهره مند خواهید بود.

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.