هلدینگها هر چه که بیشتر میگذرد، نقش بیشتری را در بخش بزرگی از اقتصاد کشورمان بازی میکنند و به نوعی اقتصاد ایران را در آیندهای نزدیک به خود وابسته خواهند کرد. برای موفقیت هلدینگ و ... بیشتر
سید حسین جلالی
+ 1 مدرس دیگر
هلدینگها هر چه که بیشتر میگذرد، نقش بیشتری را در بخش بزرگی از اقتصاد کشورمان بازی میکنند و به نوعی اقتصاد ایران را در آیندهای نزدیک به خود وابسته خواهند کرد. برای موفقیت هلدینگ و هر شرکت سرمایهگذار دیگری، آن شرکت یا هلدینگ نیاز به پیاده کردن استراتژی و ... دارد که در این دوره با آموزش استراتژی و ساختار هلدینگها از 0 تا 100 همراه شما خواهیم بود.
هلدینگ به شرکتهایی میگویند که سهام چندین شرکت مختلف را خریداری میکنند و آنها را تحت کنترل خودشان قرار میدهند و همین کار باعث میشود تا در تصمیم گیریهای آن شرکت حق دخالت و نظر داشته باشند.
هلدینگها برای رسیدن به موفقیت نیاز به داشتن برنامهریزی قوی و البته استراتژی مناسب طولانی مدت دارند و باید از ساختار مناسبی برخوردار باشند. ما در این دوره آموزش استراتژی و ساختار هلدینگها به شما صفر تا صد استراتژی و ساختار هلدینگ را آموزش میدهیم.
نوع ارتباط و همکاری هلدینگها با دیگر شرکتهای زیرمجموعه و ... خود یکی از مهمترین سیاست هلدینگهای متفاوت است و قطعا هلدینگی موفق خواهد بود که بتواند رابطه خوبی را با دیگر هلدینگها و شرکتها برقرار کند و اعتماد آنها را برای همکاریهای بیشتر جلب نماید.
استراتژی یا راهبرد ریشه کلمهاش در اصل به جنگ و نظام بر میگردد اما امروزه در فعالیتهای اقتصادی، صنعتی و ... نیز به کار میرود.
استراتژی در واژه به معنی فرماندهی کردن و رهبری میباشد؛ قطعا فردی که در زندگی و هر جای دیگری استراتژی داشته باشد، به مشکل بر نمیخورد و برنامهریزی درستی برای رسیدن به اهداف زندگیاش پیاده میکند.
اکثر هلدینگهایی که امروزه در کشور ما سرپا هستند و مسیر موفقیت را طی میکنند، قبل از انجام هر کاری یک استراتژی درست برای رسیدن به اهداف بلند مدت هلدینگ، ارائه کردند.
اگر مدیر یک هلدینگ، استراتژی داشته باشد، بدون شک در طول مسیر موفقیت به مشکلات بسیار کمتری بر میخورد و باعث هماهنگی و انسجام زیاد در مجموعهای که در هلدینگ فعالیت میکنند، میشود.
با توجه به پیشرفت روز به روز هلدینگها در اقتصاد کشور و همچنین نقش اساسی آن در پایه اقتصادی ایران، به افرادی نیاز است که با استراتژی و ساختار هلدینگها آشنا باشند و با علم کامل بر آن وارد این کار شوند.
وارد شدن افراد نا آشنا با استراتژی و ساختار هلدینگها به هلدینگها، نتیجهای جز ضربه خوردن هلدینگ، شرکتهای زیر مجموعه آن و در کل اقتصاد کشور نخواهد داشت و یکی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه نمود.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 2 امتیاز
1 نظرسید حسین جلالی، مشاور و محقق در حوزه استراتژی است. او دوره دکتری مدیریت استراتژیک را در دانشگاه تهران میگذراند و در سالهای اخیر به مشاوره، تدریس و پژوهش در زمینه استراتژی و ساختار مشغول بوده است. حاصل فعالیتهای حرفهای او دربرگیرنده حضور در تیمهای مشاوره مدیریت در تعدادی از برترین شرکتها و سازمانهای کشور، تدریس در کارگاهها و دورههای آموزش استراتژی برای مدیران و کارشناسان سازمانها و انتشار و ارائه مقالات علمی متعدد در نشریات و کنفرانسهای داخلی و خارجی است. علاوه بر این، او به طور منظم یادداشتها و دیدگاههایش را برای علاقهمندان به استراتژی و مدیریت در وبسایت شخصیاش منتشر میکند.
اطلاعات بیشتر
مهندس مجتبی اسدی فارغ التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف، مدیر عامل و عضو هیات مدیره گروه پژوهشی صنعتی آریانا، عضو هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی آزاد سریرا.
اطلاعات بیشتر