تا پایان تخفیف
استارتاپها در روند رشد و توسعهی خود، نیاز به جذب سرمایه از سرمایهگذاران خطرپذیر، دارند. در فرآیند جذب سرمایه، سرمایهگذاران با تأمین سرمایهی مورد نیاز استارتاپ در آن مقطع زمانی، بخشی از سهام استارتاپ را ...
آشنایی با مفاهیم استارتاپ و سرمایهگذاری جسورانه
در صورتی که با این مفاهیم آشنایی ندارید، گذراندن دورهی «مقدمهای بر کارآفرینی استارتاپی و سرمایهگذاری جسورانه» قبل از گذراندن این درس، پیشنهاد میشود.
استارتاپها در روند رشد و توسعهی خود، نیاز به جذب سرمایه از سرمایهگذاران خطرپذیر، دارند. در فرآیند جذب سرمایه، سرمایهگذاران با تأمین سرمایهی مورد نیاز استارتاپ در آن مقطع زمانی، بخشی از سهام استارتاپ را به دست میآورند.
اینکه سرمایهگذار در ازای پرداخت این مبلغ، چه مقدار از سهام استارتاپ را دریافت کند، نقطهی شروع مذاکرات بین استارتاپ و سرمایهگذار است. در واقع، تعیین ارزش استارتاپ بر اساس روشهایی که در دورهی آنلاین ارزشگذاری استارتاپها، به صورت مبسوط به آن پرداخته شده است، به عنوان مبنایی برای ادامهی مذاکرات قرار میگیرد. اما قسمت اصلی مذاکرات بین استارتاپ و سرمایهگذار، به طراحی تفاهمنامهی سهامداری و طراحی سهام ممتاز، اختصاص دارد.
برای اینکه طرفین، یعنی استارتاپ و سرمایهگذار، بتوانند در این مذاکرات، منافع خود و طرف مقابل را بیشینه کنند و مذاکرهای برد_برد شکل بگیرد، لازم است هر دو طرف با مباحث مرتبط، از جمله؛ ویژگیهای سهام ممتاز، انواع مختلف روشهای تأمین مالی و روشهای خروج از استارتاپ، آشنا باشند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 23 امتیاز
3 نظرپس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
محمدرضا فرحی، در سال 1383 برای تحصیل در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه صنعتی شریف شد. وی پس از آن تحصیلات خود را در رشته اقتصاد در مدرسه اقتصاد تولوز فرانسه و در رشته فایننس در دانشکده تحصیلات تکمیلی اقتصاد بارسلونا ادامه داد.
سه سال پیش پس از بازگشت به ایران، ایشان به عنوان مشاور معاون وزیر راه و مشاور رییس هیأت مدیره بیمه البرز فعالیتِ کاری خود را آغاز کرد و در ادامه به عنوان مدیر مالی، به شرکت سرمایهگذاریِ رهنما پیوست. وی تجربه گرانقدر ارزشگذاری و تعیین برنامه سرمایهگذاری، طراحی برنامه اعطای سهام به پرسنل، کمک به اداره بهینه هیأت مدیره و تعیین شاخصهای کلیدی رشد، طراحی مدل درآمدی و غیره را در دهها استارتاپ دارد.
آقای فرحی در سال 1395 استارتاپ بیمه بازار را پایهگذاری کرد، و اکنون رییس هیأت مدیره در این شرکت است. ایشان همچنین به صورت ماهانه با همراهی سازمان بورس و انجمن سرمایهگذاران خطرپذیر ایران، کارگاههای مختلفی مانند ارزشگذاری، مذاکره سرمایه گذار - استارتاپ، Stock Option و غیره برای مدیران شرکتهای سرمایهگذاری عمومی و خصوصی برگزار میکند.
اطلاعات بیشتر