درس "مهندسی اقیانوس" یک درس 3 واحدی در مقطع لیسانس رشته مهندسی معماری دریایی (کشتی سازی) است. این درس با موضوع علم تحلیل حرکات کشتی در معرض امواج دریا یا همان "دریامانی" (seakeeping) (قابلیت ماندن ...
درس "مهندسی اقیانوس" یک درس 3 واحدی در مقطع لیسانس رشته مهندسی معماری دریایی (کشتی سازی) است. این درس با موضوع علم تحلیل حرکات کشتی در معرض امواج دریا یا همان "دریامانی" (seakeeping) (قابلیت ماندن در دریا) است که در 25 ساعت تدریس شده و حاوی مطالب زیر می باشد: مشخصات امواج دریا (موج منظم و نامنظم)، طیف امواج، نحوه استخراج اطلاعات موج، معیارهای ایمنی حرکت کشتی در امواج دریا، آشنایی با ضرایب هیدرودینامیکی و مشتقات هیدرودینامیکی، فرکانس برخورد، نیروهای اینرسی وارد بر کشتی، اطلاعات دریامانی کشتی های سری 60، استخراج اطلاعات دریامانی از فرمولهای تجربی و نحوه انجام آزمایش رولینگ می باشد. ادامه مبحث "دریامانی" در مقطع کارشناسی ارشد در درس "دینامیک متحرکهای دریایی" قابل پیگیری است. در نهایت، علم دریامانی به شما می گوید که کشتی در معرض یک موج مشخص، قابلیت دریانوردی دارد یا خیر.
جزوه درس مهندسی اقیانوس را از اینجا دانلود کنید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 2 امتیاز
2 نظرآقاي محمد مونسان، دارای مدرک کارشناسی رشته مهندسی کشتی سازي از دانشگاه صنعتی اميرکبير و کارشناسی ارشد مکانيک دريا از دانشگاه صنعتی شريف بوده و دکترای کشتی سازی خود را از دانشگاه ملی کشتی سازی اوکراين کسب کرده است. ايشان از سال 84 به عنوان عضو هيأت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر مشغول به تدريس دروس دريایی و طراحی کشتی بوده است. تخصص اصلی ايشان طراحی معماری و هيدرومکانيک کشتيها و غوطهور شوندهها است.
کتابهاي زير از جمله تأليفات ايشان است: کتاب جامع مهندسي معماري دريايي، تحليل پايداري شناورها و اصول طراحي زيردريايی
اطلاعات بیشتر