*لازم به ذکر است که زیرنویس این دوره توسط هوش مصنوعی صورت گرفته است.* دوره "Industrial Internet of Things (IIoT)" شما را با مفهوم اینترنت اشیای صنعتی (Industrial Internet of Things - IIoT) آشنا میکند ...
بهروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
مفهوم و کاربردهای اینترنت اشیای صنعتی (IIoT)
بررسی زیرساختها و ارزش تجاری IIoT
چالشها و فرصتهای پیادهسازی IIoT
تجزیه و تحلیل تجارب و بینشهای صنعتی
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
*لازم به ذکر است که زیرنویس این دوره توسط هوش مصنوعی صورت گرفته است.*
دوره "Industrial Internet of Things (IIoT)" شما را با مفهوم اینترنت اشیای صنعتی (Industrial Internet of Things - IIoT) آشنا میکند و کاربردهای آن را در صنعت تولید بررسی مینماید. شرکتکنندگان با یادگیری اصول و فرآیندهای پیادهسازی IIoT، به درک عمیقی از این فناوری نوآورانه و نقش آن در بهینهسازی عملیات تولیدی دست خواهند یافت.
محتوای دوره به بررسی زیرساختهای فناوری اطلاعات، ارزش تجاری استفاده از IIoT و اقدامات سازمانی مورد نیاز برای موفقیت در پیادهسازی این فناوری میپردازد. همچنین، به شما کمک میکند تا با فرصتها و چالشهای موجود در مسیر اجرای این فناوری آشنا شوید و بتوانید از آن برای بهبود بهرهوری و تحول در فرآیندهای تولید بهره ببرید.
این دوره با استفاده از مصاحبهها و مطالعات موردی واقعی، و در همکاری با شرکت Siemens، به ارائه دیدگاههای عملی و تجارب صنعتی از متخصصان حوزه تولید میپردازد. شما با شنیدن تجربیات این کارشناسان، روشهای استفاده از IIoT در سازمانهای پیشرو و بینشهایی در مورد آینده این فناوری در صنعت تولید را خواهید آموخت.
محتوای دوره شما را قادر میسازد تا استراتژیهای IIoT را در کسبوکار خود ارزیابی و پیادهسازی کنید. این دوره نه تنها به ارائه دانش فنی میپردازد، بلکه با تمرکز بر تغییرات سازمانی و تجاری، ابزاری قدرتمند برای مدیریت تحول دیجیتال در اختیار شما قرار میدهد.
اطلاعات بیشتر
دکتر M. S. Krishnan (که به "کریشنان" شناخته میشود) معاون آموزشی، مدیر اجرایی آموزش و مدیر برنامه MBA اجرایی، استاد کامپیوتر و سیستمهای اطلاعاتی (با کرسی Accenture) و استاد فناوری و عملیات در دانشکده کسبوکار راس، دانشگاه میشیگان است. او به همراه پروفسور سی. کی. پراهلاد (فقید)، کتاب عصر نوین نوآوری: ایجاد ارزش مشترک با شبکههای جهانی را تألیف کرده است. این کتاب در سال 2008 توسط مجلههای The Economist و BusinessWeek به عنوان یکی از بهترین کتابها در زمینه نوآوری انتخاب شد.
دکتر کریشنان مدارک خود را در رشته ریاضیات و برنامههای کاربردی کامپیوتر از دانشگاه دهلی، هند، و دکترای سیستمهای اطلاعاتی را در سال 1996 از دانشگاه کارنگی ملون در پیتسبورگ، ایالات متحده دریافت کرد. او برای پایاننامه دکترای خود با عنوان هزینه و ملاحظات کیفیت در مدیریت محصولات نرمافزاری جایزه بهترین پایاننامه ICIS را دریافت کرد.
زمینههای تحقیقاتی او شامل نوآوری در مدلهای کسبوکار، شخصیسازی با کمک فناوری، نوآوری در اکوسیستمها، استراتژی فناوری اطلاعات شرکتها، ارزش کسبوکار سرمایهگذاریهای فناوری اطلاعات، معیارها و اندازهگیریها برای فرآیندهای کسبوکار، کیفیت نرمافزار، بهرهوری و رضایت مشتری است. در ژانویه 2000، انجمن کیفیت آمریکا (ASQ) او را به عنوان یکی از 21 صدای کیفیت برای قرن بیست و یکم معرفی کرد. در سال 2004، بر اساس نظرسنجی خوانندگان، مجلههای InformationWeek و Optimize او را به عنوان یکی از متفکران برتر در حوزه فناوری کسبوکار معرفی کردند.
مقالات پژوهشی دکتر کریشنان در ژورنالهای مختلفی از جمله Management Science، Information Systems Research، Management Information Systems Quarterly، Strategic Management Journal، IEEE Transactions on Software Engineering، IEEE Software، Decision Support Systems، Harvard Business Review، The Wall Street Journal، Financial Times، Information Week، Sloan Management Review، Optimize و Communications of the ACM منتشر شده است.
او همچنین در حوزه فناوری و استراتژی با شرکتهایی همچون Ford Motor Company، NCR، IBM، Xerox، Unilever، Siemens، Gooru، Nestle، Tata Group، Mahindra & Mahindra، ICICI، TVS Group، Ashok Leyland، NBC، CP Group در تایلند، Next Services، Infosys، Marketics، Outdu و Ramco Systems مشاوره داشته است.
اطلاعات بیشتر