با پیشرفت تکنولوژی نیاز به انجام کارهای محاسباتی در همهجا و همه زمان وجود دارد. همچنین افراد باید بتوانند کارهای محاسباتی سنگین خود را بدون داشتن سختافزارها و نرمافزارهای گرانقیمت، از طریق اجاره سختافزار یا ...
مشکلات و معایب روشهای سنتی پردازش
پردازش خوشه ای (Cluster Computing)
پردازش مشبک (Grid Computing)
روشهای مجازی سازی
انواع سرویسهای ابری (SaaS/IaaS/PaaS/XaaS/DBaaS)
انواع استقرار ابر (عمومی/خصوصی/ترکیبی)
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
با پیشرفت تکنولوژی نیاز به انجام کارهای محاسباتی در همهجا و همه زمان وجود دارد. همچنین افراد باید بتوانند کارهای محاسباتی سنگین خود را بدون داشتن سختافزارها و نرمافزارهای گرانقیمت، از طریق اجاره سختافزار یا نرمافزار انجام دهند.
در این دوره دانشجویان مشکلات روشهای پردازش سنتی برای سازمانها و افراد را فرامیگیرند. همچنین روند پیشرفت فناوری اطلاعات در عصرهای متفاوت بیان میشود و در نهایت عصر رایانش ابری معرفی میگردد. مزایا و معایب رایانش ابری مطرح میشود. انواع روشهای توسعه سرویسهای ابری (ابر خصوصی/ابرعمومی/ابرترکیبی) توضیح داده میشود.
سرویسهای Paas/SaaS/IaaS نیز مطرح میگردند. در پایان نیز مبحث مجازیسازی و انواع آن بهعنوان یکی از پایههای رایانش ابری توضیح داده میشود.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 1 امتیاز
1 نظردکتر مرتضی یوسف صنعتی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در گرایش مهندسی نرم افزار به ترتیب در سالهای ۸۱ و ۸۳ از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کردند و از سال ۸۵ به عضویت هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا در آمدهاند. ایشان در سال ۸۹ برای ادامه تحصیل عازم کشور کانادا شده و پس از اخذ مدرک دکترای مهندسی نرم افزار از دانشگاه مک مستر به ایران بازگشته و مجدداً به عنوان هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا به فعالیت خود ادامه میدهند. ایشان علاوه بر تدریس، تجربه های مدیریتی مختلفی را در کارنامه خود دارند.
اطلاعات بیشتر