آموزش رایگان رایانش ابری

با پیشرفت تکنولوژی نیاز به انجام کارهای محاسباتی در همه‌جا و همه زمان وجود دارد. همچنین افراد باید بتوانند کارهای محاسباتی سنگین خود را بدون داشتن سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای گران‌قیمت، از طریق اجاره سخت‌افزار یا ...

5 (1 امتیاز)
106 دانشجو
مقدماتی تا پیشرفته
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

مشکلات و معایب روشهای سنتی پردازش

پردازش خوشه ای (Cluster Computing)

پردازش مشبک (Grid Computing)

روشهای مجازی سازی

انواع سرویسهای ابری (SaaS/IaaS/PaaS/XaaS/DBaaS)

انواع استقرار ابر (عمومی/خصوصی/ترکیبی)

محتوای دوره

1 فصل 24 جلسه 10 ساعت ویدیو
رایانش ابری

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

با پیشرفت تکنولوژی نیاز به انجام کارهای محاسباتی در همه‌جا و همه زمان وجود دارد. همچنین افراد باید بتوانند کارهای محاسباتی سنگین خود را بدون داشتن سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای گران‌قیمت، از طریق اجاره سخت‌افزار یا نرم‌افزار انجام دهند.

در این دوره دانشجویان مشکلات روش‌های پردازش سنتی برای سازمان‌ها و افراد را فرامی‌گیرند. همچنین روند پیشرفت فناوری اطلاعات در عصرهای متفاوت بیان می‌شود و در نهایت عصر رایانش ابری معرفی می‌گردد. مزایا و معایب رایانش ابری مطرح می‌شود. انواع روش‌های توسعه سرویس‌های ابری (ابر خصوصی/ابرعمومی/ابرترکیبی) توضیح داده می‌شود.

سرویس‌های Paas/SaaS/IaaS نیز مطرح می‌گردند. در پایان نیز مبحث مجازی‌سازی و انواع آن به‌عنوان یکی از پایه‌های رایانش ابری توضیح داده می‌شود. 

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

5

از مجموع 1 امتیاز

1 نظر

1 ماه پیش

به نسبت بقیه دوره هایی که توی این موضوع دیدم ، بیان مطالب و توضیح مفاهیم بهتر بود .مدل دوره اغلب بر مبنای بررسی مفاهیم و تاریخچه و علت‌های استفاده از پردازش ابری و مزایای اون نسبت به پردازش سنتی و چیزهایی شبیه این هست و خیلی جنبه فنی توی اون دیده نمیشه که شاید به خاطر اقتضای درس به طور خاص باشه و بشه به عنوان مقدمه ای برای پردازش ابری به اون نگاه کرد

علی علیزاده

علی علیزاده

درباره استاد

مرتضی یوسف صنعتی
مرتضی یوسف صنعتی
5 دوره
1,178 دانشجو

دکتر مرتضی یوسف صنعتی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در گرایش مهندسی نرم افزار به ترتیب در سالهای ۸۱ و ۸۳ از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کردند و از سال ۸۵ به عضویت هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا در آمده‌اند. ایشان در سال ۸۹ برای ادامه تحصیل عازم کشور کانادا شده و پس از اخذ مدرک دکترای مهندسی نرم افزار از دانشگاه مک مستر به ایران بازگشته و مجدداً به عنوان هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا به فعالیت خود ادامه می‌دهند. ایشان علاوه بر تدریس، تجربه های مدیریتی مختلفی را در کارنامه خود دارند.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.