نوشتن مقاله انگلیسی تفاوت قابل توجهی نسبت به سایر نوشتهها دارد. زبان دانشگاهی رسمیتر از زبان روزمرهای است که ما برای برقراری ارتباط استفاده میکنیم. وقتی مقالهی دانشگاهی میخوانید، متوجه سبک نوشتاری و کلماتی در ... ادامه
نوشتن مقاله انگلیسی تفاوت قابل توجهی نسبت به سایر نوشتهها دارد. زبان دانشگاهی رسمیتر از زبان روزمرهای است که ما برای برقراری ارتباط استفاده میکنیم. وقتی مقالهی دانشگاهی میخوانید، متوجه سبک نوشتاری و کلماتی در آن میشوید که در مقایسه با نوشتههای وبسایتها و روزنامهها تفاوت بسیاری دارند.
امروزه نوشتن مقاله انگلیسی تقریبا برای همهی دانشجویان مقطع کارشناسیارشد ضروری است. دانشجویان رشتههای زبان انگلیسی در طی دوران تحصیل خود، با اصول نگارش مقاله انگلیسی آشنا میشوند و واحدهای درسی مرتبطی را میگذرانند اما بسیاری از دانشجویان دیگر رشتههای تحصیلی با نوشتن مقاله آشنا نیستند و گاهی به ترجمه مقالههایشان توسط دیگران روی میآورند. کسانیکه مقالههای خود را برای ترجمه انگلیسی به افراد دیگر میسپارند همیشه دچار این نگرانی هستند که آیا ترجمهی خوبی شکل میگیرد و یا مطلبی که نوشتهاند به درستی به زبان انگلیسی ادا میشود؟
برای اینکه یک مقالهی علمی منحصر به فرد بنویسید، به درک ویژهای از گرامر و دستور زبان نیاز دارید. مطالب و استدلالهای علمی از عناصر اصلی یک مقاله هستند ولی اگر نکات دستوری زبان و ساختار جملهها به درستی رعایت نشوند مقالهی شما آنطور که باید، نمیتواند ذهن خواننده را درگیر کند. برای اینکه با خوانندهی خود ارتباط خوبی بگیرید و تجربهی دلپذیری برای آنها ایجاد کنید، شما لازم است که تسلط کافی به گرامر و اصول نگارش مقاله داشته باشید.
بیشتر موضوعات دانشگاهی به گونهای است که شما باید با استفاده از گرامر، اصول نگارشی و املای صحیح، مقالهتان را با وضوح و دقت کامل بنویسید. عدم استفاده از این مهارتها نشاندهنده ضعف شما نسبت به مطالعاتتان نیز طلقی خواهد شد. برای گرفتن نمرهی خوب در دانشگاه، نوشتهی شما نباید از لحاظ گرامری و املایی هیچ نقصی داشته باشد.
به طور کل گرامر مجموعهای از قواعد است تا کلمات به نحو صحیحی کنار هم قرار بگیرند تا جملهی معنیداری شکل بگیرد. گرامر و قوانین نگارشی، ساختار اساسی نوشتار را میسازند. استفاده نادرست می تواند باعث از بین رفتن پیام متن شود و بدون شک منجر به کسر نمره خواهد شد. گرامر مجموعه ای از قوانین مطلق نیست، بلکه نوعی دستورالعمل است که همه انگلیسی زبانها با آن به توافق رسیدهاند تا بتوانند بصورت کلامی یا نوشتاری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در نوشتار غیررسمی، مانند پیام کوتاه و همچنین در نوشتههای خلاق و محاورهای ممکن است خطاهای گرامری نادیده گرفته شود.
با این وجود، در مواردی مثل مقاله نویسی که باید نظر و ایدهی خود را به صورت دقیق و واضح بیان کنید، نوشتن براساس اصول گرامری بسیار مهم است. به خصوص درمقالههای آکادمیک، کاملاً ضروری است که این قواعد را رعایت کنید زیرا از شما انتظار میرود که به طور کاملا واضح درک خود را از ایدههای بسیار پیچیده بازگو کنید.
دوره آموزش زبان انگلیسی برای مقاله نویسی شامل مجموعهای از نکات کلیدی مربوط به گرامر است که برای بیان صحیح و مناسب در نوشتار دانشگاهی، باید در آنها به تبحر برسید.
هدف از دوره آموزش زبان انگلیسی برای مقاله نویسی، بررسی و آموزش جامع دستور زبان انگلیسی نیست، بلکه مروری است بر مشکلات متداول دانش آموزان در استفاده از گرامر که در نوشتن آکادمیک متمرکز است. اگر به دنبال راهنمای جامعتر و دقیقتری برای یادگیری گرامر هستید، میتوانید از دورهی آموزش گرامر زبان انگلیسی استفاده کنید.
در این دوره سعی کردهایم که هر آنچه که برای نوشتن یک مقاله انگلیسی نیاز دارید، در مجموعه ای از ویدیوها گردآوری کنیم و مجموعهای از نکاتی که باید در هنگام نوشتن مقالهی خود در نظر بگیرید را در دسترس شما قرار دهیم.
با گذراندن این دوره شما با اصول نگارش به زبان انگلیسی آشنا میشوید و دستور زبان خود را بهبود میبخشید تا در نهایت بتوانید مطالب خود را به گونهای که خودتان میخواهید و به شکلی درست و واضح برای خوانندگان، ارائه کنید.
دورهی آموزش زبان انگلیسی برای مقاله نویسی برای چه کسانی مناسب است؟
· دانشجویانی که به دنبال بهبود رایتینگ خود هستند.
· دانشآموزانی که قصد آمادگی برای دانشگاه را دارند.
· دانشآموزان و دانشجویانی که قصد نوشتن مقاله به زبان انگلیسی دارند.
· هر کسی که به دنبال یادگیری رایتینگ آکادمیک میباشد.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 26 امتیاز
7 نظرنظرات بیشتر
طاهر لطفی یکی از استادهای ریاضی شناخته شده است که بیش از سیسال به امر تدریس و پژوهش ریاضی مشغول است. شاید بتوان وی را اولین کسی دانست که به طور کاملاً حرفهای به نوشتن کتب راهنمای ریاضی دانشگاهی در بیش از سیسال گذشته پرداخته است. امروزه با فراهمشدن آموزش مجازی، علاقه وی به ارائه دورههای فشرده با تأکید بر حل مسئله افزایشیافته است. تربیت بیش از بیست دانشجوی دکتری و همکاری پژوهشی با پژوهشگران خارجی باعث شده است که او امروزه به انتقال تجربیات پختهتری در زمینه آموزش ریاضی بپردازد. از علاقهمندیهای وی طبیعتگردی و کوهنوردی است.
اطلاعات بیشتر