تا پایان تخفیف
رفتاردرمانی شناختی (Cognitive Behavioral Therapy) ، که در ایران با نام درمان شناختی رفتاری هم شناخته میشود، یکی از بزرگترین دستآوردهای علم روانشناسی در نیم قرن گذشته است. این روش رفتاردرمانی شناختی ، چنان مؤثر ...
رفتاردرمانی شناختی (Cognitive Behavioral Therapy) ، که در ایران با نام درمان شناختی رفتاری هم شناخته میشود، یکی از بزرگترین دستآوردهای علم روانشناسی در نیم قرن گذشته است. این روش رفتاردرمانی شناختی ، چنان مؤثر بوده است که برای توصیف آن، از عبارت «انقلاب شناختی» استفاده میشود. این نظریه، اثربخشترین روش، در درمان اختلالات، اضطراب و افسردگی است.همچنین در درمان و کاهش علائم بیماریهای حاد روانی مانند: اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی، تأثیر بسیاری دارد.
مبانی فلسفی و علمی درمان شناختی رفتاری چنان قدرتمند هستند که باعث میشوند تا این نظریه، در میان روشهای مختلف روانشناسی بیشتر از همه پیشرفت کند. حجم و تعداد پژوهشها و آزمایشهای بالینی و علمی در زمینه رفتاردرمانی شناختی به حدی زیاد است که تنها در مؤسسهی بهداشت ملی ایالات متحده آمریکا در طول ده سال گذشته بیش از دههزار تحقیق و آزمایش در زمینه رفتاردرمانی شناختی به ثبت رسیده است.
دورهی اصول و ملزومات رفتار درمانی شناختی مکتبپلاس شما را با مبانی رفتاردرمانی شناختی آشنا می کند. نسبت به ارزیابیهای این روش، شناخت و مهارت پیدا میکنید.مهارت فرمولبندی موردی بر اساس اصول شناختی رفتاری را فرا میگیرید. نحوهی به کارگیری فنون رفتاردرمانی شناختی را میآموزید. با مشکلات درمان نیز آشنا میشوید.
دورهی رفتاردرمانی شناختی، برای درمانگری لازم است، اما کافی نیست.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 75 امتیاز
11 نظرنظرات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
دکتر ابوالفضل محمدی، تحصیل در رشته روانشناسی بالینی را از سال 1380 در دانشگاه تهران شروع کرد. پس از فارغالتحصیلی در سال 1384، در انستیتو روانپزشکی تهران در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، تحصیل در روانشناسی بالینی را ادامه داد و در سال 1390 با رتبه 1 فارغ التحصیل شد. ایشان پس از فراغت از تحصیل به عنوان عضو هیأت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دپارتمان روانشناسی بالینی و مرکز رفتاردرمانی شناختی بیمارستان روزبه مشغول فعالیت شد. علایق پژوهشی دکتر محمدی در حوزه مطالعات پیامد و مکانیزمهای تغییر در رفتاردرمانی شناخی، ارزیابی، آسیب شناسی و درمان اختلالهای هیجانی و اختلالهای شخصیت و پیشگیری از اختلالهای روانی و ارتقای سلامت روان میباشد.
میتوانید اطلاعات کاملتر در مورد ایشان را در وبسایت دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس زیر مشاهده کنید.
اطلاعات بیشتر