مطالعه و مداخله در علوم اعصاب شناختی (دوره تکمیلی)

رشد علوم و فناوریهای شناختی در سه دهه اخیر، ابزارهای متفاوتی را برای مطالعه عملکردهای مغزی انسان و مداخله در آنها در اختیار قرار داده است. تصویر برداری مغزی ساختاری و عملکردی با MRI، روشهای ...

4.5 (11 امتیاز)
2,447 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

23 فصل 265 جلسه 27 ساعت ویدیو
فصل 1: مبانی تصویر برداری مغزی کاربردی
  فصل 2- طراحی آزمایشگاهی برای تصویربرداری عملکردی -1
  فصل 3- طراحی آزمایشگاهی برای تصویربرداری عملکردی -2
فصل 4- مقدمه ای بر تصویر برداری مغزی
فصل 5- مبانی بیولوژیک و شناختی سیگنال های fMRI
فصل 6- مبانی تحلیل سیگنالهای fMRI
فصل 7- تصویربرداری مغزی عملکردی؛ کاربردها و امیدها
فصل 8- تصویربرداری مغزی در دنیای واقعی
فصل 9- نقشه برداری عملکردی مغز برای مداخلات شناختی
فصل 10- مبانی MRI ؛ شیمیایی و ساختاری
فصل 11- مبانی تصویربرداری از ماده سفید مغز
فصل 12- آینده روشهای علوم اعصاب شناختی انسانی
فصل 13- مبانی تحریک مغناطیسی فراجمجمهای (TMS)
فصل 14- کاربرد TMS در علوم اعصاب شناختی
فصل 15- کاربرد TMS در علوم اعصاب بالینی
فصل 16- مبانی تحریک فراجمجمه ای( TES)
فصل 17-روش های TES (tDCS & tACS)
فصل 18- مبانی طیف نگاری مادون قرمز نزدیک کارکردی
فصل 19- مبانی مغز نگاشت و نوروفیدبک
فصل 20- پتانسیل پس رویدادی برای طب اعتیاد
فصل 21- فناوری بازتوانی شناختی با تاکید بر اختلالات اعتیادی
فصل 22- ارزیابی های شناختی؛ عملکردهای اجرایی و توجه
فصل 23- ارزیابی شناختی؛ حافظه

درباره دوره

رشد علوم و فناوریهای شناختی در سه دهه اخیر، ابزارهای متفاوتی را برای مطالعه عملکردهای مغزی انسان و مداخله در آنها در اختیار قرار داده است. تصویر برداری مغزی ساختاری و عملکردی با MRI، روشهای دیگر نقشه برداری از مغز با استفاده از جریانهای الکتریکی یا امواج الکترومغناطیسی، انواع روشهای تحریک مغزی و همچنین فناوریهای تغییر و بازتوانی شناختی مجموعاً در قالب "ابزارهای مطالعه و مداخله درمغز انسان" قابل جمع بندی هستند.
دکتر حامد اختیاری در طی دو ترم مجموعه این ابزارها را با دیدگاه کاربردی ابتدا معرفی نموده و سپس به جزئیات فنی و بالینی آنها پرداخته است. این مجموعه کلاسها شامل دو دوره مقدماتی و تکمیلی می باشد که دوره تکمیلی آن در 23 جلسه (12 جلسه مقدماتی و 11 جلسه پیشرفته) ارائه شده است.
مشاهده این کلاسها برای تمامی علاقه مندان آشنایی با مغز انسان و همچنین دانشجویان رشته های مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی پزشکی، روانشناسی، پزشکی و روانپزشکی پیشنهاد می گردد. امید است این دو دوره آموزشی، به گسترش دانش علوم و فناوریهای شناختی در دانشگاه های ایران کمک نماید.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.5

از مجموع 11 امتیاز

7 نظر

4 ماه پیش

دوره بسیار کاربردی، جامع و سیالی هست. ممنون از زحماتتون

سپیده جعفری زاوه

سپیده جعفری زاوه

5 ماه پیش

عالیییییییی

ستایش ایزدی

ستایش ایزدی

1 سال پیش

با کمال تشکر از برگزاری کلاسهای بسیار علمی و قوی آیا امکان دریافت گواهی هم جهت این دوره ها مقدور است؟

سعید مولوی

سعید مولوی

2 سال پیش

خیلی عالی و کاملا علمی مباحث را به زبان شیوا بیان می‌کنند. ممنون از دکتر اختیاری که علمشون رو رایگان در اختیارمان گذاشتند.

محسن ابراهیمی

محسن ابراهیمی

4 سال پیش

سلام. من از طرفدارای پروپا قرص سایتتونم و بی نهایت ازتون ممنونم که همچین سایتی رو درست کردین. فقط انتقادم اینه که باید فایلای آموزشی یک مبحث رو بشه یکجا دانلود کرد چون اینجوری که بخوایم به صورت تک تک فیلمای یک درسو دانلود کنیم کلی زمان میبره

دانشجوی دوره

3 سال پیش

سلام ممنون از سایت با ارزش و علمی و مفید شما از زحمات تک تک عزیزان بسیار ممنون و سپاسگزارم یه پیشنهاد دارم لطفا اجازه دسترسی و دانلود یکجا کل دوره را فراهم نمایید به اینصورت که شما دوره را قرار دادید ارزشمند هست ولی برای دانلود و استفاده آفلاین دسترسی یکجا دانلود فایل ها در تمامی دوره را قرار بدید با تشکر از رسیدگی شما عزیزان خدا قوت

دانشجوی دوره

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

حامد اختیاری
حامد اختیاری
9 دوره
17,720 دانشجو

دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات SUD ، علاقه‌مندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت به‌طوری‌که توانست با دریافت اولین کمک‌هزینه پژوهشی این حوزه در سال 2000، نخستین مقاله‌ی علمی خود را در سال 2001 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیم‌گیری‌های خطرناک» به چاپ برساند. فارغ‌التحصیلی ایشان در سال 2004 و پس از دفاع از پایان‌نامه‌اش در رابطه با تصمیم‌گیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) هم‌زمان شد که در نهایت به راه‌اندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 2005 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 2010، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علوم‌شناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2011 ، آغازگر شروع پروژه‌ی پایان‌نامه‌ای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیله‌ی fMRI شد که درنهایت به مهاجرت ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسه‌ی تحقیقات مغزی لوریت LIBR با دکتر مارتین پاولوس، در همین زمینه منجر شد؛ ایشان از سال 2018 به بعد تاکنون، در جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه به فعالیت مشغول‌اند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های حامد اختیاری

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.