کارگاه تحریک الکتریکی مغز

تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای (TES) فناوری نسبتا جدیدی است که برای تغییر تحریک‌­پذیری قشر مخ مورد استفاده قرار می­گیرد. تحریک الکتریکی فراجمجمه ای به صورت مستقیم (tDCS) نوع خاصی از این فناوری است که تا به ...

4.6 (25 امتیاز)
1,960 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

10 فصل 72 جلسه 7 ساعت ویدیو
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
فصل هشتم
فصل نهم
فصل دهم

درباره دوره

تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای (TES) فناوری نسبتا جدیدی است که برای تغییر تحریک‌­پذیری قشر مخ مورد استفاده قرار می­گیرد. تحریک الکتریکی فراجمجمه ای به صورت مستقیم (tDCS) نوع خاصی از این فناوری است که تا به حال بیشترین توجه پژوهشگران این حوزه را به خود جلب کرده است. در این روش جریان الکتریکی ضعیفی (2-1 میلی آمپر) از طریق دو یا چند الکترود که روی سطح پوست سر قرار می گیرند، از مغز گذر می کند. مطالعات بسیاری حاکی از امیدهایی برای اثربخشی این روش بر طیف وسیعی از بیماری های نورولوژیک و روانپزشکی بوده است و امیدهای جدی نیز برای پژوهش های بیشتر وجود دارد. با این وجود، تا به حال هیچ نوع کاربرد درمانی این فناوری مورد تایید مراجع رسمی قرار نگرفته است.

این کارگاه می تواند فرصت مناسبی را برای علاقمندان به فناوری های مداخله ای در عملکرد مغز، و به طور خاص تحریک مستقیم الکتریکی فراجمجمه ای،  فراهم کند و آنها را با مکانیسم های عصبی زیربنایی، پارامترهای اساسی و همچنین طراحی مطالعه در این حوزه آشنا کند.

این کارگاه با مشارکت شرکت فارمد تجهیز و حمایت ستاد علوم شناختی و در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ضبط و توزیع شده است. مدرسین این کارگاه اعضای آزمایشگاه عصبی- شناختی مرکز ملی مطالعات اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند و دستگاه های مورد استفاده این کارگاه و همچنین انواع دیگری از دستگاه های تحریک الکتریکی و مغناطیسی فراجمجه ای در آزمایشگاه عصبی- شناختی مرکز ملی مطالعات اعتیاد و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز ایران موجود هستند.

امید است با استفاده از ویدئوهای این کارگاه علاقمندان دید وسیع تری در حوزه مغز و امکانات مداخله در عملکرد مغز بیایند.

 

  • فصل اول: دکتر حامد اختیاری
  • فصل دوم: دکتر علیرضا شاه بابایی
  • فصل سوم: دکتر حامد اختیاری
  • فصل چهارم: مهندس میلاد کسایی
  • فصل پنجم: مهندس پدیده ناصری
  • فصل ششم: مهندس کاوه اکبرزاده
  • فصل هفتم: دکتر حامد اختیاری
  • فصل هشتم: دکتر حامد اختیاری
  • فصل نهم: مهندس کاوه اکبر زاده
  • فصل دهم: مهندس زینب اسماعیل پور

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.6

از مجموع 25 امتیاز

4 نظر

5 ماه پیش

عالی جامع کامل و کاربردی ..و البته دکتر اختیاری بینظیر هستن

دانشجوی دوره

1 سال پیش

فوق العاده بود از آقای دکتر اختیاری و تیم متبحرشون و مکتب خونه نهایت تشکر رو دارم

حسن زیرکی

حسن زیرکی

4 سال پیش

دوره ی بسیار کامل و جامعی بود . تنوع سرفصل ها عالیه ، از کار عملی تا معرفی انواع دستگاه و پژوهش ها و کار کلینیکال و هرچیزی که لازمه . ارائه استاد هم خیلی خوب و باکیفیت بود . فقط کاش یه لیست از مقاله ها و کتاب هایی که در طول دوره تدریس شد هم می ذاشتید چون تو خود کارگاه حضوری شرکت کنندگان پیکیچ کامل مطالب رو دریفات می کردن . اگر تو سایت هم حداقل لیست چیزایی که تو پکیچ بوده رو بذارید دیگه عالی میشه . واقعا ممنونم

شهره هاشمی قوچانی

شهره هاشمی قوچانی

1 سال پیش

دوره بسیار مفید بود، بعضی از قسمت ها مشکل صدا و تصویر داشت، ولی در کل راضی بودم. ممنون

سارا صباغ مقدم

سارا صباغ مقدم

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

حامد اختیاری
حامد اختیاری
9 دوره
17,934 دانشجو

دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات SUD ، علاقه‌مندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت به‌طوری‌که توانست با دریافت اولین کمک‌هزینه پژوهشی این حوزه در سال 2000، نخستین مقاله‌ی علمی خود را در سال 2001 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیم‌گیری‌های خطرناک» به چاپ برساند. فارغ‌التحصیلی ایشان در سال 2004 و پس از دفاع از پایان‌نامه‌اش در رابطه با تصمیم‌گیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) هم‌زمان شد که در نهایت به راه‌اندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 2005 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 2010، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علوم‌شناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2011 ، آغازگر شروع پروژه‌ی پایان‌نامه‌ای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیله‌ی fMRI شد که درنهایت به مهاجرت ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسه‌ی تحقیقات مغزی لوریت LIBR با دکتر مارتین پاولوس، در همین زمینه منجر شد؛ ایشان از سال 2018 به بعد تاکنون، در جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه به فعالیت مشغول‌اند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های حامد اختیاری

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.