مداخلات عصبی شناختی در چاقی و بیش خوری

یکی از روش‌های درمانی در حوزه‌ی چاقی، مداخلات عصبی-شناختی می‌باشند که در طبقه درمان‌های شناختی-رفتاری قرار دارند، به انضمام اینکه دارای ظرافت‌ها و پیچیدگی‌های مربوط به مغز نیز هستند که موجب ممتاز شدن آنها در ...

4.6 (29 امتیاز)
1,647 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

4 فصل 60 جلسه 6 ساعت ویدیو
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم

درباره دوره

یکی از روش‌های درمانی در حوزه‌ی چاقی، مداخلات عصبی-شناختی می‌باشند که در طبقه درمان‌های شناختی-رفتاری قرار دارند، به انضمام اینکه دارای ظرافت‌ها و پیچیدگی‌های مربوط به مغز نیز هستند که موجب ممتاز شدن آنها در میان سایر روش‌های درمانی شده است. این دوره‌ی آموزشی به معرفی اصول و پایه‌های نظری چاقی و اضافه وزن بر اساس یافته های علوم اعصاب شناختی و مدارهای مغزی دخیل در بیش خوری می‌پردازد. اصول ارزیابی و مهم‌ترین آزمون‌های مرتبط و چگونگی اجرا و نمره‌گذاری آنها بررسی می‌شود؛ و همچنین در ادامه به پروتکل‌های درمانی طراحی شده بر اساس کتاب "من یک چاق خوشحال هستم" تالیف  دکتر حامد اختیاری پرداخته می‌شود که با بهره‌گیری از مداخلات در قالب گام‌های هفتگی،  هدف نهایی خود را بر کاهش بیش‌خوری، تغییر محیط، شناخت و رفتار قرار داده به طوریکه بیش‌خوری در هیچ شرایطی، روش انتخابی در رفتارهای روزمره نباشد.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.6

از مجموع 29 امتیاز

8 نظر

3 ماه پیش

خیلی ممنون از استاد اختیاری و مکتب خونه آگاهی های بسیار کاربردی گویش ساده از همه نطر عالی بود

دانشجوی دوره

5 ماه پیش

جامع و مفید

دانشجوی دوره

1 سال پیش

ممنون از دکتر اختیاری و تیم مکتب خونه

آیدین مسنن

آیدین مسنن

2 سال پیش

بسیار خوب بود استفاده کردم تحول‌آفرین بود

علی ناری ابیانه

علی ناری ابیانه

3 سال پیش

با تشكر از اشتراك و قابليت دسترسي به چنين محتواي ارزشمندي با ارزوي موفقيتهاي بيشتر

دانشجوی دوره

3 سال پیش

عاااااالی بود واقعا خدااقای دکتر اختیاری برای همه ما حفظ کنه🙏🙏🙏🙏

دانشجوی دوره

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

حامد اختیاری
حامد اختیاری
9 دوره
17,855 دانشجو

دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات SUD ، علاقه‌مندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت به‌طوری‌که توانست با دریافت اولین کمک‌هزینه پژوهشی این حوزه در سال 2000، نخستین مقاله‌ی علمی خود را در سال 2001 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیم‌گیری‌های خطرناک» به چاپ برساند. فارغ‌التحصیلی ایشان در سال 2004 و پس از دفاع از پایان‌نامه‌اش در رابطه با تصمیم‌گیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) هم‌زمان شد که در نهایت به راه‌اندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 2005 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 2010، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علوم‌شناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2011 ، آغازگر شروع پروژه‌ی پایان‌نامه‌ای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیله‌ی fMRI شد که درنهایت به مهاجرت ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسه‌ی تحقیقات مغزی لوریت LIBR با دکتر مارتین پاولوس، در همین زمینه منجر شد؛ ایشان از سال 2018 به بعد تاکنون، در جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه به فعالیت مشغول‌اند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های حامد اختیاری

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.