در ویدئوهای این بخش سعی داریم که با همکاری اساتید برجسته دانشگاههای برتر کشور معرفی مختصری از رشتههای دانشگاهی داشته باشیم تا دانشآموزان بتوانند دید بهتری نسبت به رشتههای مختلف به دست آورند و دست ... ادامه
امیرحسین جهانگیر
+ 12 مدرس دیگر
در ویدئوهای این بخش سعی داریم که با همکاری اساتید برجسته دانشگاههای برتر کشور معرفی مختصری از رشتههای دانشگاهی داشته باشیم تا دانشآموزان بتوانند دید بهتری نسبت به رشتههای مختلف به دست آورند و دست به انتخاب بهتری بزنند.
اطلاعات بیشتر
دکتر امیرحسین جهانگیر در تهران به دنیا آمد و پس از گذراندن دوران متوسطه جهت ادامه تحصیل عازم فرانسه شد. ابتدا دوره کارشناسی ارشد پیوسته برق را تا سال 1984 در مؤسسه ملی علوم کاربردی لیون فرانسه گذراند و پس از آن در دوره کارشناسی ارشد انفورماتیک و اتوماسیون دانشگاه کلود برنارد لیون فرانسه شرکت کرد. ایشان مدرک دکتری خود را نیز در زمینه انفورماتیک صنعتی در سال 1989 از مؤسسه ملی علوم کاربردی دانشکده برق تولوز فرانسه دریافت کرد.
دکتر جهانگیر پس از اخذ مدرک خود در شهریور سال 1368 به کشور بازگشت و در دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف مشغول به کار شد.
مسئوليتهای علمی و دانشگاهی:
- استاد دانشگاه صنعتی شریف
مسئوليتهای اجرايی:
- ریاست دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
- ریاست مرکز محاسبات دانشگاه صنعتی شریف
- معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
- مشاور انفورماتیک بیمه مرکزی ایران، بیمه البرز و بیمه ایران
- مدیریت آزمایشگاه ارزیابی تجهیزات شبکه دانشگاه صنعتی شریف
- ریاست هیئتمدیره شرکت شتاب سامان پیوند
اطلاعات بیشتر
دکتر حمید پزشک استاد دانشگاه تهران و در حال حاضر(سال 1394) رئیس انجمن آمار ایران نیز است.
رشته تخصصی ایشان آمار بیزی و احتمال و همچنین علایق تحقیقاتی ایشان بیوانفورماتیک و تعیین اندازه نمونه از دیدگاه بیزی است.
اطلاعات بیشتر
استاد تمام دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران
اطلاعات بیشتر
دکتر رضا سروری فارغالتحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه شریف در سال 1998 میلادی و همچنین فارغالتحصیل دوره دکتری انستیوتو تکنولوژی جورجیا آمریکا در سال 2008 است. وی هم اکنون استادیار دانشکده برق دانشگاه شریف است. زمینه فعالیت ایشان اتصالات در مدارهای مجتمع و کاربردهای نانوفناوری در مدارهای مجتمع است.
اطلاعات بیشتر
دکتر دهقانی استاد دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف است.
وی تحصیلات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا خود را در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی هوافضا به پایان رساند. زمینه کاری مورد علاقه وی نانو مکانیک میباشد.
او در حال حاضر به عنوان دانشیار در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت مینماید.
اطلاعات بیشتر
دکتر سعید جمشیدی عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه شریف هستند. ایشان دوره کارشناسی را در رشته مهندسی مخازن نفتی در دانشگاه صنعت نفت اهواز و همچنین مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی شریف گذراندهاند.
اطلاعات بیشتر
عضو هیأت علمی دانشکده معماری دانشگاه شهید بهشتی
اطلاعات بیشتر
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه شریف
اطلاعات بیشتر
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه شریف
مدیر گروه زلزلهی دانشکدهی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف
دکتری: مهندسی عمران، دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو، اوت ۲۰۱۲
کارشناسی ارشد: مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف، اوت ۲۰۰۸
کارشناسی: مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف، اوت ۲۰۰۶
اطلاعات بیشتر
دکتر قدسی استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است. وی مدرک دکتری خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافت کرده و در موضوعات پردازش موازی، هندسه محاسباتی، الگوریتمها و ارزیابی کارایی تحقیق و پژوهش داشته است.
اطلاعات بیشتر
دکتر محمد گنجتابش عضو هیئتعلمی گروه علوم کامپیوتر دانشگاه تهران است. ایشان دوره کارشناسی خود را در رشته ریاضی محض از دانشگاه تبریز و دورههای کارشناسی ارشد و دکتری را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه تهران به اتمام رساندهاند. ایشان همچنین دکتری دوم خود را در رشته بیوانفورماتیک دانشگاه اکول پلیتکنیک فرانسه گذراندهاند. زمینههای تحقیقاتی موردعلاقه وی الگوریتمهای بیوانفورماتیک (مسائل مربوط به ساختارهای RNA) و علوم اعصاب محاسباتی، بهخصوص شبکههای عصبی ضربهای و مدلسازی فرایندهای سیستم بینایی در مغز است.
اطلاعات بیشتر
دکتر مراد کریمپور عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، گرایش طراحی کاربردی میباشد. وی مدرک فوقلیسانس خود را در سال 2008 از دانشگاه بیرمنگام انگلستان دریافت کرده است و در سال 2012 موفق به کسب مدرک دکتری خود از دانشگاه امپریال کالج لندن گردید. وی پس از بازگشت به ایران به عضویت هیئتعلمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران درآمد.
زمینههای پژوهشی موردعلاقه وی عمدتاً شامل پلاستیسیته مواد بلورین و همچنین بیومکانیک مفاصل میباشد.
اطلاعات بیشتر