در این دوره آموزشی به آموزش نرم افزار HSpice پرداخته می شود. از این نرم افزار برای شبیه سازی مدارهای الکتریکی استفاده می شود.
مرجع آموزشی این دوره کتاب مبانی الکترونیک دکتر رضوی است.
میر محمدرضا موسوی کلان هم اکنون مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی رشته مهندسی برق (گرایش مخابرت) در دانشگاه صنعتی شریف است. وی به فعالیت در زمینه مخابرات بیسیم و تئوری صف علاقه دارد.
متاسفانه بعضی ازجلسات حذف شده اند.(مثلادوازدهم وسیزدهم پیشرفته)وهمچنین چندجلسه ی مقدماتی.امابطورکلی زحمتی که می کشیدازاین مسائل مستقل است وبسیاردرخورتقدیر.شماباتلاش زیادکلاس های سطح بالای دانشگاه های مطرح کشوررابرای علاقمندان وفارغ التحصیلان سالهای دوربه داخل منازل آنهابرده اید.باوجودانتقادی که کردم به همه ی کارهای ارزشمندتان 5ستاره تقدیم می کنم.
پشتیبانی مکتبخونه
همراه عزیز؛
از اینکه نظر خود را با ما در میان گذاشتید صمیمانه سپاسگزاریم.
و تمامی فایل ها و ویدئوهایی که در اختیار مکتب خونه قرار گرفته شده اند روی سایت آپلود شده است.
سوالات پرتکرار
آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟
ما همواره تلاش کردهایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس ها آمده است.
اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟
در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.
آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟
در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.