×
ribbon

بهراد قاسمی

برنامه‌نویس، مدرس برنامه‌نویسی و مدیر اجرایی کسب‌وکار
1دوره‌های من
136دانشجو‌های من
8ساعت‌های آموزشی
5امتیاز من

درباره من

بهراد قاسمی برنامه‌نویس، مدرس و فعال حوزه فناوری است که سال‌ها در زمینه توسعه نرم‌افزار، آموزش برنامه‌نویسی و مدیریت پروژه‌های فناوری فعالیت داشته است. او بنیان‌گذار مجموعه CS50x ارومیه بوده و تجربه تدریس برنامه‌نویسی در شرکت دانش‌بنیان لِکو و پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ارومیه را در کارنامه خود دارد.

بهراد با تمرکز بر آموزش کاربردی و پروژه‌محور، تلاش می‌کند مفاهیم پیچیده برنامه‌نویسی و فناوری را به شکلی ساده، قابل فهم و عملی به دانشجویان و علاقه‌مندان منتقل کند.

در کنار فعالیت‌های آموزشی، او سابقه مدیریت فناوری اطلاعات در شرکت دانش‌بنیان فن‌آوران عطر کوروش را داشته و در حال حاضر به عنوان مدیر اجرایی شرکت Jabal Al Qamar Commercial Brokerage در دبی فعالیت می‌کند.

بهراد قاسمی همچنین دانشجوی رشته مهندسی برق در دانشگاه ارومیه است و علاقه‌مند به ترکیب دانش مهندسی، برنامه‌نویسی و فناوری‌های نوین برای ایجاد راهکارهای عملی در دنیای واقعی است.

برخی از تجربیات و فعالیت‌ها:

بنیان‌گذار CS50x ارومیه مدرس برنامه‌نویسی در شرکت دانش‌بنیان لکو مدرس در پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ارومیه مدیر سابق IT در شرکت دانش‌بنیان فن‌آوران عطر کوروش مدیر اجرایی شرکت Jabal Al Qamar Commercial Brokerage در دبی برنامه‌نویس و فعال حوزه فناوری

مشاهده بیشتر

دوره‌های من