دیدگاه کاربران
بر اساس امتیاز 22 دانشجو
عاطفه فیلی
21 روز پیش
خوبه
مرضیه مرادی سرور
1 ماه پیش
من برای مرور از این دوره استفاده کردم، خوب بود
فاطمه عشقآبادی
1 ماه پیش
من هیچ ذهنیت قبلی از آلمانی نداشتم و با این دوره تازه شروع به یادگیری کردم. فشردگی مطالب توی جلسات وجود داره و استاد نکات زیاد و جامعی رو توی هر جلسه مطرح میکردن. من هر جلسه ۲۰ دقیقهای رو تقریبا یک ساعت طول میکشید تا کامل نکاتش رو یادداشت کنم و یاد بگیرم. پس این ۴ ساعت دوره خیلی بیشتره حجم واقعیش. اوایل هم به نظرم سرعت تدریس کمتر بود و توی بخش دوم سریعتر تدریس میکردن که به نظرم تا یه حدی طبیعی بود. چون جلسات اول هیچ ایدهای نسبت به آلمانی نداشتیم و باید یه سری چیزا جا میفتاد. اگر بین جلسات تمرین هم میگذاشتند که بجز تمرین کتاب حل کنیم بهتر بود. من بجز هوقنهای سرکلاس، هوقنهای سایر بخش های کتاب درسی و کتاب کار رو گوش میدادم. با توضیحات استاد تونستم تقریبا ۹۰ درصد تمرینات کتاب کار رو حل کنم و فقط بعضی جاها به مشکل خوردم. نحوه تدریسشون که به طور ساماندهی شده بود و کنار نکات، مثال میگفتن و وقتی رو تلف نمیکردن برای من خوب بود و دوست داشتم. خیلی ممنون از خانم ایرانپور و مکتبخونه. امیدوارم توی دوره های بعدی تمرینات رو کار کنن یا پروژه ای برای زبان آموز تعریف کنن که بتونیم خودمون رو بسنجیم.
حسن نجف زاده
5 ماه پیش
عالی بود ممنون از خانم ایران پور
الهام فروغی فر
1 سال پیش
یک جمع بندی خوب از کتاب A1 اشتارتن ویا. هوقن ها و لزن های مهم کتاب را کار می کنند، ولی تمرینات با دانشجوست. پ.ن: از پشتیبانی خواهش می کنم که بنر دوره را درست کنند. کتاب مورد استفاده در دوره اشتارتن ویا است نه منشن.
شبنم دلکش
1 سال پیش
عالی بود به نظرم با همین دوره آدم کامل مباحث رو مسلط میشه من الان همزمان هم کلاس میرم هم اینو گوش میدم ولی این خیلی مفید تر از کلاسمه و از همه مهم تر در طول روز هر موقع خودم وقت داشته باشم میتونم گوش بدم کلاس اینجوری نیست من باید وقتمو تنظیم کنم خلاصه مرسی واقعا











