×
ribbon

آموزش مهارت‌های ارائه: هک کردن مغز

مدرس:Udemy

Ivan Wanis Ruiz

*لازم به ذکر است که زیرنویس این دوره توسط هوش مصنوعی صورت گرفته است.* "هک کردن مغز" یک... بیشتر
محبوب کاربران
زیرنویس
4.7 (11)
8 دیدگاه
444دانشجو
0:42ساعت
سرفصل‌ها
مقدماتی سطح دوره

اشتراک مکتب‌پلاس

خرید اشتراک

با خرید اشتراک مکتب‌پلاس، علاوه بر این دوره، به بیش از ۴،۰۰۰ دوره دیگر دسترسی خواهید داشت.

دسترسی به تمام دوره‌هابیش از ۴،۰۰۰ دوره
محتوای دوره
سرفصل‌ها
پیش‌نیاز‌ها
توضیحات دوره
دیدگاه کاربران
درباره مدرس

آنچه در این دوره می‌آموزید

چگونگی ساخت اسلایدها و تصاویر جذاب برای ارائه‌ها

یادگیری نحوه جلب توجه مخاطبان به صورت استراتژیک

نحوه برقراری ارتباط داده‌های عددی، نمودارها و گراف‌ها

یادگیری طراحی اسلاید‌هایی با حداقل کلمات

این دوره شامل:

1 ساعت ویدئو

گواهینامه مکتب‌خونه

دسترسی مادام‌العمر به محتوای دوره

زیرنویس اختصاصی مکتب‌خونه

سرفصل‌های دوره

1 فصل7 جلسه0:42 ساعت ویدیو
مهارت‌های ارائه: هک کردن مغز
  هک مهارت‌های ارائه: قانون تنبلی
09:10
  هک مهارت‌های ارائه: اثر برتری تصویر
07:44
  هک مهارت‌های ارائه: بزرگ‌نمایی
07:07
  هک مهارت‌های ارائه: ضربه زدن با B
03:27
  هک مهارت‌های ارائه: مثال‌هایی از ضربه زدن با B
03:34
  هک مهارت‌های ارائه: استراتژی تکرار دستور کار
06:57
  هک مهارت‌های ارائه: ناوبری
04:11

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

توضیحات دوره

*لازم به ذکر است که زیرنویس این دوره توسط هوش مصنوعی صورت گرفته است.*

"هک کردن مغز" یک روش تاکتیکی برای یادگیری بهترشدن در ارائه و بهبود مهارت‌های ارتباطی شما با سرعت زیاد است. این دوره بر روی تاکتیک‌های ساده‌ای تمرکز خواهد کرد که می‌توانید بلافاصله اعمال کنید تا پاورپوینت (یا هر نرم‌افزار ساخت اسلایدی که استفاده می‌کنید) شما تأثیرگذارتر و سخنرانی عمومی شما به‌یادماندنی‌تر شود. این دوره بر روی سخنرانی با تصاویر تمرکز خواهد کرد.

"هک‌کردن مغز" به چه معناست؟ بیشتر دوره‌ها به شما ایده‌هایی آموزش می‌دهند (مثلاً اسلایدهای خود را ساده و با تعداد کم کلمات بسازید) و این عالی است، اما به شما نحوه انجام یا استراتژی‌هایی برای دستیابی به این هدف را نشان نمی‌دهند. اینجاست که این دوره مهارت‌های ارتباطی وارد می‌شود. این دوره رویکرد علمی عملی به ارتباطات با تکنیک‌هایی که از علوم اعصاب و زیست‌شناسی تکاملی توسعه یافته‌اند را معرفی می‌کند.

تا پایان این دوره شما قادر خواهید بود:

  • اسلایدهایی با حداقل کلمات طراحی کنید تا علاقه و کنجکاوی ایجاد کنید.
  • اسلایدهای بصری تأثیرگذار بسازید.
  • به موقعیت‌هایی که نمی‌توانید اسلایدها را تغییر دهید، سازگار شوید.
  • از دستورات کلیدی ساده برای جلب توجه استفاده کنید.
  • دو استراتژی ساده برای افزایش درک و نگهداشتن اطلاعات اعمال کنید.

همچنین به جای مثال‌های فرضی، این دوره نمونه‌های واقعی قبل و بعد از ارائه‌های واقعی را نمایش خواهد داد. دوره‌هایی که ساعت‌ها به طول می‌انجامند و واقعاً رفتار را تحت تأثیر قرار نمی‌دهند را فراموش کنید. این دوره ابزارهایی را به شما می‌دهد تا مهارت‌های ارائه و ارتباطی خود را فوراً بهبود بخشید!

دیدگاه کاربران

4.7

بر اساس امتیاز 11 دانشجو

1
2
3
4
5

کورش فردوسیان

9 روز پیش

5

عالی بود

دانشجوی دوره

11 روز پیش

5

عالی

مبین شهرابی فراهانی

23 روز پیش

5

مطالب جالب و کاربردی مطرح میشه

سونیا سادات

1 ماه پیش

5

دوره ی خوبی ست، در کمترین زمان ممکن مطالب بسیار کاربردی را ارایه داده است که همه پایه علمی دارند ، با تشکر از گروه مکتبخانه، لطفا دوره‌ی دیگر همین مدرس با عنوان سخنرانی عمومی را نیز در دوره های مکتب‌خانه بگنجانید.

ریحانه لطیف

2 ماه پیش

5

خیلی جذابه و واقعا کمک میکنه بهتون.

مهدیه مولایی

5 ماه پیش

5

نکاتی که مطرح شد کاملا کاربردی هستن. و در مدت زمان خیلی کوتاهی میشه مطالب رو یاد گرفت.

گواهینامه اختصاصی دو زبانه

پس از گذراندن دوره به صورت آنلاین در سایت مکتب‌خونه، گواهی‌نامه رسمی پایان دوره به زبان فارسی و انگلیسی، توسط مکتب‌خونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد.

امکان اشتراک گذاری در لینکدین
دو زبانه
Ivan Wanis Ruiz
1دوره
444دانشجو
11نظر و امتیاز
Ivan Wanis Ruiz به جای توضیح و توصیف، با اعمال و نمایش آموزش می‌دهد. هر چیزی که او آموزش می‌دهد، فیزیکی و آسان برای تمرین است و همراه با خنده و سرگرمی زیادی است. استیو والاس، مدیر ارشد بازاریابی و تجاری آلپاین کانادا، درباره او می‌گوید: "ایوان احتمالاً بهترین متخصص سخنرانی عمومی است که وجود دارد! من بیش از یک بار او را به کار گرفته‌ام تا برندهایم را زنده کند و آگاهی و هیجان ایجاد کند!" وقتی ایوان در حال آموزش سخنرانی نیست، به عنوان مجری و میزبان رویداد فعالیت می‌کند. او دوبار در سراسر کانادا به عنوان میزبان مشعل بازی‌های اینویکتوس و بازی‌های پان آم سفر کرده است. از 5 نفر در نمایش‌های صمیمی تا 50000 نفر در رویدادهای بزرگ ملی، او به همان اندازه راحت است.

مهارت‌هایی که می‌آموزید

دوره‌های مشابه

سوالات پرتکرار

آیا بعد از پایان مدت دوره همچنان به محتوای آن دسترسی دارم؟

بله. پس از پایان مدت دوره نیز به ویدئوها، تمرین‌ها، پروژه‌ها و سایر محتوای آموزشی دوره دسترسی خواهید داشت؛ اما امکان تصحیح تمرین‌ها توسط پشتیبان دوره و دریافت گواهی‌نامه برای شما وجود نخواهد داشت.